Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Albániában veszélyes partyzni?

Albániában veszélyes partyzni?

Figyelt kérdés

Kicsit keményen teszik alá!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8atZMuoInkI

2011. márc. 30. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
sose fogom megérteni.. emberek hogy beszélhetnek egy országról egyszemélyként,és elitélni. probálnál belegondolni hogy amit te hangoztatsz,hogy elismered amit a szerbek tettek, csecsemők haltal bele és kinoztak meg nőket,a gyereket a hasukból kimetszették a terhes nőknek. és most felejtsük el hogy albán nemzetiség.. EMBER! mint mindanyian. dehát az ilyeneket se én fogom megválltani,elvégre csak egy utálnivaló albán cigányvagyok,akivel meg beszélek egy tiszteletre méltó tökéletes magyar:)
2011. dec. 20. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Te alban ?!Neked mi keresni valod van Magyarorszagon ?!Igen kicsit durva amit a szerbek csinaltak de ne felejtsük el,hogy az albanok voltak Szerbiaban.Mit kepzelnek ezek ? Oda mennek Szerbiaba(Koszovo Szerbia szive) es csak ugy levagjak Szerbiabol azt a reszt csak mert ök többsegben vannak.Ez szemtelenseg...es a testveremnek mennie kellet oda az albanok ellen harcolni meg is halhatott volna.ES NEM VAGYOK RASSZISTA !!! Mert en nem itelem el az összes albant.A kereszteny albanokkal nincs bajom csak a muzulmanokkal van bajom
2011. dec. 22. 20:37
 13/21 anonim válasza:
az en apam is ott harcolt es o is meghalhatott volna,ha ez vigasztal teged. sot nekem az egesz csaladom ott volt. kikerem magamnak ezt a hangnemet,hogy mitkeresek magyarorszagon. talan zavarlak teged? elszivom eloled a levegodet vagymi a problemad komolyan mondom az eszem megall. en muszlim alban vagyok,nemtudom ez miert nagyobb baj neked mint a kereszteny alban. nagyon keves kereszteny van, dce okse kulonboznek a muszlimnal csak mas a vallas enyi.
2011. dec. 23. 01:58
 14/21 anonim ***** válasza:

1.Mas szokasaid vannak mint nekünk.

2.Mas a kulturad

3.Nem hasonlit az alban kultura a mi kulturankhoz

4.Az össze muzulman alban akivel talkoztam az bunko,bekepzelt.

5.Utaljatok a keresztenyeket söt meg a kereszteny albanokat is megölitek csak azert mert keresztenyek.

2011. dec. 23. 06:38
 15/21 anonim ***** válasza:

6.Nem tudom,hogy ha Albaniaba költöznek akkor mennyire viselkednenek velem rendesen.

7.Köpköditek a szerbeket

8.Tul sokan vagytok europaban es nem dolgoztok csak loptok meg csaltok,eröszakosak vagytok nem vagytok kepesek beilleszkedni. Mondjak meg ?! De nem baj...Azt hiszed,hogy Szerbia keszen van ?!Nem csak az öt percere var aztan Koszovo csak törtenelem lesz.

2011. dec. 23. 06:41
 16/21 anonim válasza:

1.es akkor mivan? minden orszagnak masok a szokasai

2.nagyonjo eszrevetel.

3.wow egyre nagyobb dolgokra josz ra

4.hmm gondolom rengeteg muszlim albannal talalkoztal eleted soran:) lenyeg hogy a magyarok cspa sziv szeretet,nemvagytok bunkok kicsitse

5. az en csaladom egyaltalan nem utalja a keresztenyeket,apum egyik legjobb haverja kereszteny,az en legjobb baratnom is kereszteny (bar o magyar) es en meg nem ismerek egy olyan albant se (pedig alban vagyok) aki mondott volna mar olyat hogy utalja a keresztenyeket.:) a vallasunkba benne van hogy tiszteljük a masikat,akkoris ha o nem hivo. de te nyilvan csak anyit tudsz amit a tudatlanok terjesztenek

6.ezt nemnagyon ertem de oke.

7.nekem semmi bajom a szerbekkel:) nemkene altalanossagba beszelned,ezzel az erovel kijelenthetnem hogy ti meg kopkoditek a romanokat

8.hamar ti magyarok nemszultok gyereket,a kulfoldieknek kell betolteni az orszagokat :) az en egesz csaladom dolgozik,nemismerek olyat aki nem dolgozna. elmesz kosovoba nemlátsz EGY DARAB HAJLEKTALANT SEM ellentetben pestel,ahol minden sarkon csak azok vanak. mi nagyonjol beileszkedunk,mindenhol szeretnek minket,es sok magyar baratunk van,akikkel osszejarunk,es egyutt megyunk nyaralni

2011. dec. 23. 14:57
 17/21 anonim válasza:
Ahogy nézem nagyon jók a csajok!
2012. febr. 1. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Azert van annyi hajlektalan Pesten mert a sok külföldi elveszi a magyaroktol a munkahelyeket.Es igen en nagyon sok muszlim albant ismereket.Annyian vagytok mar,hogy az osztalyomban 4 alban van összesen.Igen nincs baj azzal,hogy minden orszagnak mas kulturaja van csak azzal van bajom,hogy minden orszag Magyarorszagon akarja elterjeszteni a kulturajat.
2012. febr. 1. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami.Az albán osztálytársam megfenyegetett azal,hogy vegyem le a keresztény nyaklácomat külömben baj lesz...(Ami nagyon felháborító mert én soha nem tettem semmi rosszat neki és mi az,hogy vegyem le a keresztemet Európában ?!) Majd hátulról belém rugott ok nélkül. Szóval nekem tele van a tököm már bocsánat a kifejezesért a muzulmánokból meg az albánokból is mert nekem eddig csak rosszat tettek.Ezért össze fogok a szerbekkel(akik szeretnek engemet nagyon)
2012. febr. 1. 22:12
 20/21 anonim válasza:

most ezzel az erővel én jöhetnék azzal,hogy engem magyarországon hányszor aláztak meg,közösitettek ki AZÉRT mert albán vagyok,és nem magyar. És ezért elitélhetném az egész országot,de mégsem teszem mert nekem (veled ellentétben) van annyi eszem hogy egy egész ország népét,pár hülye miatt nem fogok elitélni!!!!

És nekünk az egész családunk albán,és rengeteg magyar barátunk van,akiknek számtalan szivességet tettünk,és nem azért hogy viszonozzák,hanem azért mert barátunk. és rengetegen szeretnek minket.

és akkor mondanám hogy menj el szerbiába,azzal a tudattal hogy ott szeretnek téged meg imádnak,és majd rájössz hogy ott is vannak hülye barmok:) akik majd nem a kereszted miatt,de majd másért fognak utálni!

2012. febr. 4. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!