Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Április1. -ei szivatások?...

Április1. -ei szivatások? Irtok párat?

Figyelt kérdés
Általános iskola 6.osztály, tanár, diák szivatás...Azért irtam le, hogy ne legyenek annyira durvák... Lesz ének óránt.Útáljuk az ének tanárt...Egy jó ki szivatás kellene neki... Irtok párat?
2011. márc. 27. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi még 7-ben csináltuk meg, hogy a külső kilincsre folyékony szappant kentünk. Érdekesen nézett a tanár, amikor bejött.

Meg földszinti terembe voltunk, és kimásztunk az ablakon az udvarra. Egy ember maradt bent, amikor bejött a tanár nézett, kérdezte, hol vannak a többiek, mondja, nem tudja. Tanár elment az osztályfőnökért, mi addig vissza a terembe, aztán ott vártuk őket XD.

2011. márc. 27. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja, én azóta már nem vagyok ált isis, 21 vagyok. De erre a kettőre tisztán emlékszem.

21/N

2011. márc. 27. 19:36
 3/7 anonim válasza:
Énekórán hogyha énekeltek valami népdalt,dalt kezdjetek el helyette valami mást...boci boci tarka-kis karácsony nagy karácsony vagy valami híres számot..
2011. ápr. 1. 06:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon durva volt a mai nap...:D
2011. ápr. 1. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Első 2 vagyok.

Mesélj! :)

2011. ápr. 1. 18:12
 6/7 anonim válasza:

Mesélj!

AMúgy ezt nem mi csináltuk, hanem az évfolyamtársaink, de nagyon durva volt: (szigorú a fizika tanárnőnk) és valaki berakkott a kréták közé egy tampont mielőtt elezdődött az óra, amikor meg írni akart a táblára, persze azt vette ki a kréta helyett...

2011. ápr. 1. 19:04
 7/7 A kérdező kommentje:

nagyon kemény...xd

Am mi nagyon sok mindent csináltunk:

Tesi órán ugye a kifordított pólók, a felemás cipők és a fordított tornasor...:D

Matek órán helyet cseréltünk a 8.osokkal , bebújtunk az asztalok alá és letakartuk magunkat a plédekkel, lepedőkkel... Bejön a tanár és azzal kezd h mindenki lapot elő...:S xD

Énekóóra:D : Hátt... Hosszú előkészület volt...:D Pókot felrögzíteni a lámpára, letenni a hálózsákokat, plédeket és lepedőket... Kimentünk a wc-k be és csak a 2 hetes maradt bent... Miután bement a tanár az osztályba, utána kb 1 percel mi is bementünk és úgy köszöntöttük, h jó éjszakát Irénke néni...:D Lefeküdtünk az előkészített helyekre... igaz a pókot felfedezte...:D De én meglepődtem mikor aztmondta h maradhatunk a földön...Az beszopta aki kocka volt és nem volt benne a buliban mert irhatott órán...:D Jajj a denevér... hogy rángattuk mán... Meg mindenki egyszerre lett tüdőbeteg, és kicsit késöbb mindenki egyszerre akart wc-re menni...:DAztán még mikor utánoztuk...:D nagyon jó volt:D

2011. ápr. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!