Április1. -ei szivatások? Irtok párat?
Mi még 7-ben csináltuk meg, hogy a külső kilincsre folyékony szappant kentünk. Érdekesen nézett a tanár, amikor bejött.
Meg földszinti terembe voltunk, és kimásztunk az ablakon az udvarra. Egy ember maradt bent, amikor bejött a tanár nézett, kérdezte, hol vannak a többiek, mondja, nem tudja. Tanár elment az osztályfőnökért, mi addig vissza a terembe, aztán ott vártuk őket XD.
Ja, én azóta már nem vagyok ált isis, 21 vagyok. De erre a kettőre tisztán emlékszem.
21/N
Mesélj!
AMúgy ezt nem mi csináltuk, hanem az évfolyamtársaink, de nagyon durva volt: (szigorú a fizika tanárnőnk) és valaki berakkott a kréták közé egy tampont mielőtt elezdődött az óra, amikor meg írni akart a táblára, persze azt vette ki a kréta helyett...
nagyon kemény...xd
Am mi nagyon sok mindent csináltunk:
Tesi órán ugye a kifordított pólók, a felemás cipők és a fordított tornasor...:D
Matek órán helyet cseréltünk a 8.osokkal , bebújtunk az asztalok alá és letakartuk magunkat a plédekkel, lepedőkkel... Bejön a tanár és azzal kezd h mindenki lapot elő...:S xD
Énekóóra:D : Hátt... Hosszú előkészület volt...:D Pókot felrögzíteni a lámpára, letenni a hálózsákokat, plédeket és lepedőket... Kimentünk a wc-k be és csak a 2 hetes maradt bent... Miután bement a tanár az osztályba, utána kb 1 percel mi is bementünk és úgy köszöntöttük, h jó éjszakát Irénke néni...:D Lefeküdtünk az előkészített helyekre... igaz a pókot felfedezte...:D De én meglepődtem mikor aztmondta h maradhatunk a földön...Az beszopta aki kocka volt és nem volt benne a buliban mert irhatott órán...:D Jajj a denevér... hogy rángattuk mán... Meg mindenki egyszerre lett tüdőbeteg, és kicsit késöbb mindenki egyszerre akart wc-re menni...:DAztán még mikor utánoztuk...:D nagyon jó volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!