Brutálisan jó szívatások 1 hetes tábor alkalmából?
Figyelt kérdés
Mondjatok ölteteket!2011. aug. 13. 15:25
1/16 anonim válasza:
Fújj purpent a haverod hátcsójára, azt nem lehet csak úgy lemosni, hanem muszaj szőrrel együtt kicsupálni. Tudom durva, de én jót röhögtem, mikor a haverom kezére ment ez a hab és mikor kicsupálta, 3hétig nem volt szőre ott.
2/16 anonim válasza:
Állítsál be egy Ak47-esel.
Brutális szívatás lesz hidd el nekem. :)
3/16 anonim válasza:
WC ülőkére átlátszó fóliát rakni :)
4/16 anonim válasza:
Vöröshangyák az ágyban? :D
Esetleg tejszínhab az arcon miközben alszik?
VAgy kéz a vízbe? :D
5/16 A kérdező kommentje:
Jóóóóóók. A viszketőport hogy lehet elkészíteni,vagy mi kell hozzá?
2011. aug. 15. 21:49
6/16 anonim válasza:
ken össze az orra és a szálya közt lévő hejett szarral és egész nap azt fogja kérdezgetni mi ez a szar szag xdxdxd
én majd meghaltam a rühügéstől mikor geyik spanom így megszopatták xd
7/16 anonim válasza:
Viszketőport nehéz előállítani...azaz h nem nehéz csak hosszú...megfogod és a csipkebogyónak a termését amit még nem csípett meg a dér(nincs benne lekvár)kiszeded a belsejét magostul és valami port keversz hozzá...ha ez így működik ügyes vagy de 90%-h nem fog működni ugyanis egy fontos hozzávalót nem árultam el majd egyszer ha megírod elküldöm privibe :P
8/16 anonim válasza:
90% h az előző válaszoló a drogra gondolt
9/16 anonim válasza:
am az a legdurvább poén ha rájuk szabadítasz grizlit mikor alszanak vagy belefingsz a dezodorba XD
10/16 anonim válasza:
Mi összefogkrémeztük az egész tábort, mindekinek az arcát, a haját, kezeit. :-DDDD
Az is vicces lehet, ha összekötöd a szobatársaid lábait (valami olyannal ami nem vág és lehetőleg ne annak aki az emeleteságy emeletén alszik, mert kórház lehet a vége).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!