Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Barátnők! Ti milyen gyakran...

Barátnők! Ti milyen gyakran mentek? ( mozi, színház, séta stb. ) Ja és hányan mentek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincsenek lánybarátaim, akik vannak amolyan ismerősök, azokkal nem járok sehova. Otthonülő típus vagyok/voltam. A párommal járok el, vele csak párszor egy évben.
2011. márc. 19. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
4-en vagyunk barátnők, már ezer éve!:) Sajnos ebből kettő már nem itt lakik. Az itthonival igyekszünk minden héten találkozni. Ilyenkor egy kávéra, teára beülünk valahová, vagy eljön hozzám! Ha másik kettő hazajön, akkor mindig úgy alakítjuk a programot, hogy tudjunk találkozni. Bulizni el szoktunk menni, de csak kb. 2-3 havonta!
2011. márc. 19. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Moziba nagyon ritkán, színházba sajnos még ennél is ritkábban. Nehéz úgy összehozni, hogy mindenki ráérjen, plusz a baráti társaságomban mindenki csóró egyetemista, szóval pénz sincs rá mindig.

Viszont egy jó sétálás bármikor jöhet, azt szoktunk is gyakran. Mozi helyett meg inkább az van, hogy valamelyikünknél filmet nézünk. Bár én szeretem a mozi hangulatot, de sajnos nem sokszor jön össze. Viszont színházba tényleg jó lenne elmenni évi egynél többször is.

2011. márc. 19. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi kocsmázni megyünk általában, ketten-hárman mikor ki ér rá...
2011. márc. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!