Szerintetek miről csináljak weblapot?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat légyszi... :)2011. márc. 6. 13:06
2/8 anonim válasza:
szia. hát attól függ. először is webmester csinálja vagy online csinálod? mer ha online akk teljesen mindegy. lehet akk smileys oldal, szerelmes oldal esetleg játékoldal...de ha webmester csinálja kb. 50.000FT-ért akk gondold át jól h miről akarsz oldalt/weblapot csinálni!
3/8 A kérdező kommentje:
én csinálom a mlap.hu-n. csak hát tényleg fogalmam sincs mi érdekelne.. XD
2011. márc. 6. 13:16
4/8 anonim válasza:
csaj/fiú vagy? Korod? :D Ez azért fontos...
De csinálhatsz sminkelésről, öltözködésről, filmekről...
5/8 Thurston válasza:
Ha nincs miről szájtot csinálnod, akkor egyáltalán minek akarsz mégis csinálni..?
Tudom, nem normális válasz, meg csesszem meg, de tényleg érdekel.
6/8 A kérdező kommentje:
Kész! Megcsináltam: www.mopszocskak.mlap.hu :D
2011. márc. 6. 19:51
7/8 anonim válasza:
pl a kedvenc énekesedről,együttesedről,színészedről.
vagy ami épp foglalkoztat :)
8/8 DeadlyMuffin válasza:
Először is szükséged van egy profi ingyenes weblapszerkesztőre, amin egyetlen reklám sincs, mivel a reklámokkal teletömött weblapokról menekülnek a látogatók, ilyen weblapszerkesztő a hupont is. Aztán még egy rövid domén re, ilyen a doménodneve.cc vagy doménodneve.tk . Remélem tudtam segíteni, ha igen kérlek nyomj egy liket! ;)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!