Észre vettétek, hogy a djuice-os reklám (zongorás) rosszul van összevágva?
Figyelt kérdés
Mintha a djuice-os reklám,a gonosz telefon meg a zongorás rosszul lenne összevágva. Hisz amikor lehajol a csaj,hogy össze szedje a leejtett holmit már közel van a zongora és látszik ahogy bejön a képbe,és amikor megint le ejt valamit ismét "beúszik" a zongora. Az én szemem nem lát jól,vagy tényleg így van?
(médiás szeretnék lenni,és mostanában különösen figyelek az apróbb filmes hibákra,szóval nem szemétkedésből kérdeztem)
2011. márc. 3. 22:24
1/3 anonim válasza:
ezt még nem vettem észre, de majd megnézem.
é azt látttam, h mikor felülről mutatják a zongorát nincs ott a telefon...
2/3 anonim válasza:
Rengeteg ilyen reklám-baki van. Ha másért nem is, ezért érdemes néha végigülni a reklámblokkot.
3/3 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 4. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!