Vélemény az ebay.com-ról?
11:16 -nak!!!
A paypal nem akkor utal az eladónak amikor azt te visszaigazolod! Ez butaság, olvasd el figyelmesen a paypal és az ebay szabályzatát!
A paypal csak arra add lehetőséget hogy 30 napon belül elindits egy "pénz visszakövetelési" eljárást ami arról szól hogy ha nem kapod meg a csomagot vagy sérülten, hibásan stb. kapod meg akkor bejelentést tehetsz az ebaynál akik ha jogosnak találják az igényt akkor vissza adják az elküldött összeget. A Resolution Center menüpontban található az ebay-en.
Felhívnám mindenki figyelmét hogy ha az eladó elküldi a csomagot (és ezt igazolni is tudja) de az eltünik akkor az nem az ő hibálya! Lehet biztositást (insurance) kérni a csomagra az 100% -os de kb.60nap mire keresgetik és utána fizet a biztositó sz elveszett csomag után. Ha ez nincs akkor nincs mit tenni! És ha eltelt 30 nap akkor már a paypal sem tud semmit tenni! 6 éve regisztráltam, kb 270 értékelésem van ebből 25-30 eladás! és 1 usd-s eladások. A világ minden részére küldtem csomagot és egy pár csomagot már kaptam a világ minden részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!