Vélemény az ebay.com-ról?
Szia!
Én az ebay.de --ről vásároltam már többször. Minden rendben volt, persze kell hozzá a német tudás. A csomagokat többnyire a DHL szállítja. A regisztrációkor vagy hitelkártya számot adsz meg, amivel úgymond ellenőrizteted magad, és úgy kapod meg a jelszavad, vagy postai címre küldik. Én postán kaptam meg, két hét sem volt összesen! Ajánlani tudom!
Én sokszor vásárolok az Ebay-en, és nagyon szeretem. Biztonságos, ha körültekintően vásárolsz, és csak olyantól veszel, akinek jó értékelései vannak. Az ügyfélszolgálat is készséges, és igyekeznek minden csalást kiküszöbölni, nem úgy, mint a magyar verziók (Teszvesz, Vatera - ahol szinte bármit csinálhatsz)...
Ez a nemzetközi címe, itt több ország kínálatát is látod:
egész jó, eddig egy dolgot rendeltem, az megjött kínából 4 hét alatt. most is rendeltem, 2 hete, az még nem jött meg.
az meg, hogy átvernek megeshet. nem véletlenül ajánlják a paypal fizetési lehetőséget még magán aukcióknál is. van ugyanis egy vevővédelmi funkció, ami csak akkor utalja ténylegesen az eladónak a pénzt, amikor te felmászol ebay-re és visszaigazolod hogy megjött a csomag, addig csak annyit lát, hogy fizetve van.
ha nem jön meg a cucc vagy hibásan, akkor fel kell venni a kapcsolatot az eladóval. általában kicserélik, mert nem szeretnék, hogy lehúzd az arányukat. akkor, ha ezt nem teszik meg, akkor meg simán visszajelzed az ebaynek, hogy mi a baj és küldik vissza a pénzed.
A 10.48-nak
A németet se kell félteni. Cimbim 1600km-t ment egy Magneplanar hangfalért. Rafkosan , gondosan kiválasztot zenei müsorral megmutatta, hogy jó. Itthon kiderült hogy zörög. El volt hasadva a membrán, és dúlták a belét. Majd felrakom a honlapomra, mert csak jók vannak fent. Igy is lehet járni cimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!