Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vélemény az ebay.com-ról?

Vélemény az ebay.com-ról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 10:58
1 2
 1/12 Thurston ***** válasza:
84%
Jó.
2011. febr. 23. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Az ebay.co.uk még annál is jobb, mert Angliából jönnek a termékek és nem kell vámot fizetni X összeg fölött, ja és gyorsabb is.
2011. febr. 23. 13:34
 3/12 anonim válasza:
77%

Szia!

Én az ebay.de --ről vásároltam már többször. Minden rendben volt, persze kell hozzá a német tudás. A csomagokat többnyire a DHL szállítja. A regisztrációkor vagy hitelkártya számot adsz meg, amivel úgymond ellenőrizteted magad, és úgy kapod meg a jelszavad, vagy postai címre küldik. Én postán kaptam meg, két hét sem volt összesen! Ajánlani tudom!

2011. febr. 25. 09:06
 4/12 anonim válasza:
29%
nekem több ismerősöm bukott az ebayon. a németen rengeteg csaló van (a sok bevándorló szeretne egy kis pénzt keresni) de az angol és az amerikai oldalon is csaptak már be több ismerösömet is. Egy bukásal elveszette azt amit az elöző 4-5 üzleten keresett. Pedig jó minősitése volt az eladónak meg stb. A legnépszerübb az hogy miután vársz 30napot hogy megérkezzen a csomag irsz az eladónak hogy gond van, az vissza ir hogy utánna néz de időbe telik a csomag keresése, eltelik 1-1.5 hónap semmi eredmény, megirja az eladó hogy mivel nem volt értékbiztositva a csomag a posta nem vállal rá felellőséget. Persze emailben küld a feladásról képet ami természetesesn hamis de ezt te nem tudod le ellenőrizni, igy eltelt 2-2.5 hónap és ezekután szomorúa belenyukszol a történtekbe. Úgyhogy vigyázni kell mert rengeteg csaló akar pénzhez jutni. És akkor még nem is beszéltünk arról hogy normál estben is eltünhet a postán a csomag, és ha nincs értékbiztositás akkor game over! Ha meg kifizeted a biztositást az annyiba kerül hogy annyiért már itthon a boltban is megveheted.
2011. febr. 25. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor vásárolok az Ebay-en, és nagyon szeretem. Biztonságos, ha körültekintően vásárolsz, és csak olyantól veszel, akinek jó értékelései vannak. Az ügyfélszolgálat is készséges, és igyekeznek minden csalást kiküszöbölni, nem úgy, mint a magyar verziók (Teszvesz, Vatera - ahol szinte bármit csinálhatsz)...

Ez a nemzetközi címe, itt több ország kínálatát is látod:

[link]

2011. febr. 25. 11:07
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

egész jó, eddig egy dolgot rendeltem, az megjött kínából 4 hét alatt. most is rendeltem, 2 hete, az még nem jött meg.

az meg, hogy átvernek megeshet. nem véletlenül ajánlják a paypal fizetési lehetőséget még magán aukcióknál is. van ugyanis egy vevővédelmi funkció, ami csak akkor utalja ténylegesen az eladónak a pénzt, amikor te felmászol ebay-re és visszaigazolod hogy megjött a csomag, addig csak annyit lát, hogy fizetve van.

ha nem jön meg a cucc vagy hibásan, akkor fel kell venni a kapcsolatot az eladóval. általában kicserélik, mert nem szeretnék, hogy lehúzd az arányukat. akkor, ha ezt nem teszik meg, akkor meg simán visszajelzed az ebaynek, hogy mi a baj és küldik vissza a pénzed.

2011. febr. 25. 11:16
 7/12 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretek ebayen vásárolni... az ékszerek, ruhák elég jó árban vannak. a telefonokhoz kiegészítők is nagyon olcsók. nekem eddig nincs negativ tapasztalatom. volt egy két dolog ami nem jött meg négy hét után sem, írtam az eladónak és küldött újat. persze ezek apróságok voltak. én csak ajánlani tudom.
2011. febr. 25. 22:43
 8/12 hangszoros válasza:
100%

A 10.48-nak

A németet se kell félteni. Cimbim 1600km-t ment egy Magneplanar hangfalért. Rafkosan , gondosan kiválasztot zenei müsorral megmutatta, hogy jó. Itthon kiderült hogy zörög. El volt hasadva a membrán, és dúlták a belét. Majd felrakom a honlapomra, mert csak jók vannak fent. Igy is lehet járni cimmel.

2011. febr. 28. 01:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 28. 14:14
 10/12 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon jó oldal az Ebay. Volt már rá példa, hogy csomagom eltűnt a postán, de az eladó inkább küldött helyette egy másikat amikor negatív értékelést kilátásba hoztam.
2011. márc. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!