Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit jelent egyes angol emberek...

Mit jelent egyes angol emberek neve előtt az hogy "ft" (Pl. Ft Lil Wayne)?

Figyelt kérdés
Gondolom az vmi rövidítés, de mi? Talán hogy fiatalabb? Mi lehet?
2011. febr. 22. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. febr. 22. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pl. Alex C. feat Yasmin K. ?

Itt azt jelenti, hogy abban az adott számban ez a két előadó "együttműködött" (featuring = együttműködés, közreműködés), és a számban mind két énekes énekel (vagy előad).

2011. febr. 22. 07:31
 3/6 anonim válasza:
régen with volt
2011. febr. 22. 08:39
 4/6 Thurston ***** válasza:
59%
A második kérdezővel kapcsolatban nem tudom, hogy egy fordító vezette félre, vagy csak a hasára csapva mondta, hogy a featuring mit jelent, de igazából a featuring azt jelenti: bemutatja. Tehát Ikszipszilon bemutatja Lil Wayne-t.
2011. febr. 22. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó: második vagyok, és ha megnézed akkor pl. az első hozzászóló linkjében is ott van, fehéren-feketén :) Én nem tanultam angolt, németet tanulok felső fokon, nekem az angol szótár marad a barátom :)
2011. febr. 22. 15:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, a másodiknak volt igaza, ezt a kérdést azért írtam, mert éppen hallgattam a "No love - Eminem ft. Lil Wayne" című youtube videót, aztán elgondolkodtam hogy mi az ft Lil Waye neve előtt. Nem feltétlenül jelenti egy szó azt ami a szótári alakja, több jelentése is lehet bármelyik szónak ,ez csak a szövegkörnyezettől függ.
2011. febr. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!