Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van az házibulikba, hogy?

Miért van az házibulikba, hogy?

Figyelt kérdés
Az eberek óránként 10 percet táncolnak. Többségük csak iszik olyankor + a cigi + a vízipipa. Hangfalból a 'tuc-tuc' szól, semmi normális zene. Pedig azokra lehet igazán jól táncolni, kár hogy már nincsenek ilyen bulik. 17/L.
2011. febr. 5. 14:11
 1/5 A kérdező kommentje:
*emberek
2011. febr. 5. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Valószínüleg nem jó társaságban vagy.
2011. febr. 5. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
amikor én voltam még a haverjaimmal házi buliban,az sem a részegségről szólt(néha kiütöttem magam).de volt olyan h este rendeltünk pizza-t,néztünk horror filmet. vagy valami mást. nálunk sem tuc tuc zene ment,hanem 70-80-as évek zenéi(Abba,Edda,Boney M) jó volt vízipipa is.de az csak fel dobta a társaságot.
2011. febr. 5. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem házibuliban nem annyira szokás táncolni, azt szórakozóhelyen kell. Vagyis lehet. Amúgy meg mindenhol olyan zene szól, amilyen a házigazda, vagy a vendégek többségének ízlésének megfelel. Rendezz te is bulit, és akkor lesz "normális" zene :)
2011. febr. 5. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nem a jó társaságot fogod ki éppen, az a baj. Tényleg vannak ilyen bulik, akkor ott a többségnek erre van igénye, de nekem például nagyon sok jó tapasztalatom van táncolós, beszélgetős, kártyázós, mittudoménmilyen bulikkal kapcsolatban... Szerintem épp csak túl kell élni a 15-17 éves korosztályok bulijait, mert a kicsik meg a nagyok még és már tudnak bulizni, csak ez a korosztály van inkább megáldva a tuc-tuc meg a "cool" életérzés átkával ;)
2011. febr. 5. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!