Mit akart Tőlem?
Tehát, kb október elején elmentem egy előre meghirdetett fórumra ahol az a személy is ott volt aki engem érdekel és megtartotta a kis előadást utána volt egy kis csevej a résztvevőkkel. Előttem állt és rágyújtott egy cigarettára közben beszélgetett a többi emberrel ,én a fal mellett álltam és beszélgettem egy kölökkel aki szintén ott volt de hozzá tartozott, mint tanonc. Aztán egyszer csak megfordult és megszólított
- A kisasszonynak még be sem mutatkoztam -és megfogta a kezem és bemutatkozott
- ..... .....-nak hívnak
Ekkor éreztem ,hogy rámarkol a kezemre és gyakorlatilag felnyomott a falra :/
nagyon mélyen belenézett a szemembe és akkor amikor Én válaszoltam szerintem akkor is inkább azt figyelte és a tekintette mély volt és olyan kétségbe esett fejet vágott mintha nem is tudom rajtam múlna az élete :)
aztán hívták hogy indulnak és mennie kellett .
No akkor választ kérek hogy mit szürtetek le belőle és szerintetek mire gondolt ? Egyébként pedig nem akarok tőle semmit csak izgat a dolog és nem hagy békén vele beszélni meg már nem tudok ugyan is azóta becsajozott meg hát azt hinné nem ő kell hanem az egzisztenciája ,,,
választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!