Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen egy Nippon Shoxx?

Milyen egy Nippon Shoxx?

Figyelt kérdés
Aki volt már véleményeket róla légyszi.
2011. jan. 26. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted az ilyesmi zenét, és van egy jó társaságod, akkor jó.
2011. jan. 26. 21:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen zenét, csak nem lenne kivel mennem. De azért köszi a választ! :)
2011. jan. 26. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
megdugnak a vécében.
2011. jan. 27. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki az mondja nagyon jó.Érdekel engem is,de ugyan az mint nálad,nincs kivel mennem.Amúgy is csöndes vagyok engem beszéltetni kell,így nem is lenne értelme elmenni nekem olyan céllal h majd ott beszélgetek valakivel és elleszek.De remélem te eljutsz,ha igen írd le ide milyen volt:)
2011. ápr. 22. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát eljutottam, és nekem nagyon tetszett :D:D Tényleg jó. Én sem vagyok az az ismerkedős típus, meg a barátnőm sem, akivel voltam, de így is jól éreztük magunkat :D:D

Ha gondolod, esetleg a kövire mehetünk együtt :D

2011. ápr. 23. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm aranyos vagy:D Esetleg írnál egy privit?Megismerkedhetnénk és akkor ha úgy van,elmehetnénk majd:D
2011. ápr. 23. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Van még ilyen buli? 🤩🤩🤩
2022. jan. 16. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!