Mivel foglalhatnám el magam Budapesten, ha egyedül vagyok?
Imádom Budapestet, fél éve lakom itt, és imádok keveregni, de valahogy kicsit uncsi már hogy folyton csak villamosozok, trolizok, meg járkálok céltalanul.
18/f
Moziba is mehetsz szerintem nem olyan rossz egyedül, mit ahogy sokan gondolják....
Korizni is / már ha tudsz / :)
Internetkávézókba is beülhetsz...
Ja, én mindig egyedül járok moziba, mert úgy jó. Akkor azt nézek meg, amit én akarok, és magasról teszek rá, hogy ki mit gondol rólam. Menj várost nézni, ott a Budai vár, a Margitsziget, a Városliget, a hegyekben is tök szép sétákat lehet tenni. Ülj be kávézni, menj színházba, menj edzőterembe, hívj el valakit ezekre a helyekre magaddal!
Ja és még valami: www.geocaching.hu
Próbál ki!
Menjél szoláriumba, pizzériába, satöbbi..
Ha nem vagy az a shoppingolós fajta, akkor érdemes keresned 1 partnert akivel elmehetsz ide-oda..
Ha nem tudsz partnert szerezni, akkor járd végig Budapest összes kerületét.
Ezzel el leszel 1 darabig..
Először kezd az első kerülettel, és strigulázz! ;)
Ha vállalsz munkát, mondjuk nem FKF-nél, hanem szórólapozást, akkor is sokmindent megnézhetsz, ráadásnak még pénzt is kapsz érte! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!