Mi okozhatta a West Balkánban a pánikot?
Bemondták a tévében(több csatornán is),hogy nem késelés okozta a 3 fiatal lány életét hanem fulladás.(ráadásul az egyik lánynál kábszer fogyasztást állapítottak meg)
Hogy mi lehet a pánik kiváltó oka? Talán semmi,vagy az,hogy sokkal többen voltak ott mint amennyien lehettek volna.Túl nagy volt a tömeg mintha szardíniák lettek volna egy konzerv dobozban.Ilyenkor bőven elég ha valaki elesik,és a többiek megtapossák,és már ott is van a pánik.
De nem kell találgatni.Nézd a híreket és idővel megtudod mi történt.(A Hír tévén nézd,jobb mint az rtl)
A tévében folyamatosan hazudnak/hárítanak.
Csak nem tudom, mit akarnak eltitkolni ennyire.
Igenis késelés történt. Mi annyit láttunk, hogy egy lányt a kezénél és a lábánál fogva hoznak ki, melltartóban, a hasán egy nagy vágással.
Az akkor még is mi lehetett?
Másrészről meg ma találtak a szórakozóhely előtt egy kést a pocsolyában. Kijöttek a rendőrök vagy 15 kocsival.
Ha tényleg kizárták a késelés lehetőségét, MINEK JÖTTEK KI?
:)
"Mi annyit láttunk, hogy egy lányt a kezénél és a lábánál fogva hoznak ki, melltartóban, a hasán egy nagy vágással."
AKKOR MIÉRT NEM JELENTKEZEL A RENDŐRSÉGEN SZEMTANÚNAK???
Merthogy állítólag vasárnap estig senki nem jelentkezett, aki a késes sztorit alátámasztotta volna!
Kedves hozzászóló!
Még ott helyszínen leadtuk a tanúvallomást.
Feljegyzetelték és ennyi volt. Nem igazán látszott, hogy foglalkoznak az információval. Itt valamit nagyon el akarnak titkolni, de ötletem sincs, hogy mit...
Től sok ember látott itt túl sok mindent. 10-15 szemtanu még oké.... de itt 50-100 ember vélt látni dolgokat.
Hasi seb lehett attól is, hogy rányomták egy korlátra.
ma 12:25
Ugye te még nem voltál ilyen helyzetben amikor pánik tört ki?
Én sajnos megtapasztaltam,és nem volt sem tűz,se késelés.
Évekkel ezelőtt külföldön voltam egy focimeccsen.Ment a meccs javában,és mentek a szokásos dolgok.A két szurkolótábor egymásra kiabálása,szurkolás stb.Ahogy mi is csak szurkoltunk.Még ma sem tudom,hogy mi történt,és mi volt a pánik oka,csak annyira emlékszem,hogy valahol egy verekedés zajlott le,majd mint a dominók elkezdték az embert lökni.Én attól ijedtem meg,hogy el fogok esni,és eltaposnak,így akaratlanul is kapaszkodtam az előttem állóba..Majd mint akik megőrültek ment a sor a pálya felé..Akkor már csak sikításokat,kiabálásokat hallottál.Egy emberként rohant mindenki a kijárat vagy a pálya felé..Iszonyatos volt,mert annyira féltem,és hamar észrevettem,hogy egymagam vagyok.Angolul sem tudtam,és attól féltem,hogyha megsérülök nem fogok tudni semmit sem mondani.Nem volt tűz,nem volt késelés,csak megindult a tömeg.Bőven elég volt,hogy pár ember bepánikoljon,és meg is történt a baj.Én megúsztam,viszont csak otthon vettem észre,hogy a ruhám szanat szét volt tépve,hasítva.A párom a cipőjét vesztette el,és eltört a karja.De pár ember ott is meghalt,és elég sokan meg is sérültek..
Egy nagy tömegnek főleg ha túl sokan vannak nem feltétlenül kell komoly ok,hogy pánik törjön ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!