Egy-egy online játéknál már regisztráltam, pár fogalommal tisztában vagyok, de sok kérdésem még lenne. Ha a google-ban rákeresek akkor ír pár jó dolgot, de nem mindig kapok választ a kérdéseimre. Van valaki akitől kérdezhet egy kezdő játékos néhány dolgot?
Akkor inkább az unibeten játssz, sok az ingyenes és ott is kiírja, hogy mid van.De az everest is jó.
2011. jan. 4. 15:42
12/20 anonim válasza:
Természetesen az is lehet jó én az everestet a full magyarsága miatt ajánlottam és mert személyszerint nekem baromi hasznos volt hogy mikor azt se tudtam merre meddig hányóra akkor az addig látott oldalakkal szemben ez frankón kijelezte hogy milyen lapjkaim vannak,
2011. jan. 4. 18:04
13/20 anonim válasza:
Előző vagyok megnéztem amit felettem írtak, hát.... a fele angol én egyáltalán nem igazodtam ki benne és a képek alapján a kliens is angol nyelvű, szemben az everestel ami TELJESEN MAGYAR, persze ha a kérdezőm normálisan tud angolul természetesen akkor ez neki nem lehet akadály.
2011. jan. 4. 18:17
14/20 anonim válasza:
Látszik, hogy még az unibeten nem játszottál.:)
Regisztrálj oda is, az is full magyar, rengeteg versennyel, teljesen könnyen áttekinthető és oldalt kirakja a lapjaidat, hogy mid van.Csak ajánlani tudom.(utolsónak szólt)
2011. jan. 4. 18:19
15/20 anonim válasza:
Nem angol nyelvű a kliens, valamit elnéztél.:)
2011. jan. 4. 18:20
16/20 anonim válasza:
Bocs, visszavonom, tényleg angol, de eddig nekem magyar volt (már 2 hónapja nem léptem be), na mindegy attól még érthető, a barátom soha nem tanult angolul, mégis simán eligazodik, ilyen kifejezéseket, hogy tournament, cash table...amúgy is tudja, aki kicsit foglalkozik majd a témával.(amúgy a versenyleírások még mindig magyarul is le szoktak lenni írva)
Mégegyszer bocs, télen élőben szoktam csak pokizni.
2011. jan. 4. 18:28
17/20 anonim válasza:
Megnéztem angol volt, semmi baj gondolom akkor még nem az volt mikor láttad, de a kérdezőnek mint totál kezdőnek ÉN SZERINTEM (!) jobb 1 full magyar program. Nekem ez sokat segített.
Gyakoroltam egy picit. Melyek azok a lapok (amikor az első két lapot megkapom) amik teljesen K.O. kategóriába tartoznak? Volt, hogy egyből eldobtam, és még nyerhettem volna, de olyan is, hogy vártam, de semmi. Pl. egy 2, 2-t ugye nem érdemes tartogatni? Egy színsornál érdemes az utolsó (7-ik) lapig kivárni? Vagy nincsenek ilyen szabályok, hanem ez az alkalomtól függ?
2011. jan. 9. 17:53
20/20 anonim válasza:
jó lapot még a profik is eldobhatnak, szerintem ezt itt a gy.k-n nehéz levezetni rengeteg jó oldal és leírás, oktató film van, vannak is linkelve azokkal elég sokra mehetsz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!