Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most kezdtem el pókerezni. Ki...

Most kezdtem el pókerezni. Ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Egy-egy online játéknál már regisztráltam, pár fogalommal tisztában vagyok, de sok kérdésem még lenne. Ha a google-ban rákeresek akkor ír pár jó dolgot, de nem mindig kapok választ a kérdéseimre. Van valaki akitől kérdezhet egy kezdő játékos néhány dolgot?
2011. jan. 3. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hallgatlak, 6 éve pókerezek.:)
2011. jan. 3. 20:11
 2/20 anonim válasza:

Én caak két hete de viszonnylag hamar ráéreztem. Első tanács pénzbe még semmi képpen ne játsz. !! Hol regisztráltál eddig? A legtöbb teremben lehet ingyenes játékpénzes játékot játszani, viszont ezen oldalak regisztrációkor elkérik a címedet és telefonszámodat. (ez az én szememet szúrja lévén én is csak játékpénzes játékokat jáccok még) A texas holdem pokert kezd el a szakértők szerint a legegyszerűbb én kb a 0 -ról kezdve odáig jutottam 2 hét alatt hogy az asztaloknál van hogy 3szor annyi zsetonnal szállok ki mint amivel bementem.

Tessék pár link.

[link]

texas holdem poker10 perc alatt.

[link]

ez pedig letölthető számítógépes játék itt a saját tempódba kitapasztalhatod a hold'em pokert.

ill tudok még két nagyon jó oktató filmet ajánlani ha érdekel.

Texas hold'embe kérdezz nyugottan ha tudok szívesen segítek.

2011. jan. 3. 20:35
 3/20 anonim válasza:
Természetesen majd jácchaxcc pénzbe úgy értettem kezdőként semmiképpen se.
2011. jan. 3. 20:36
 4/20 A kérdező kommentje:
Full Tilt Pokeren regisztráltam. Természetesen csak "játék" pénzzel. Igazából ott van a gondom, hogy nem tudom melyik kombináció mennyit ér. Van, hogy pl. van 2 négyesem, 2 ötösöm, az asztalom lévő kártyák pl. A, 2, 6, Q, Q és olyan viszi akiknek pl. van egy K és még valami más. Amikor én vagyok a D vagy a kisvak illetve a nagyvak, akkor olyan mintha több lehetőségem lenne. Mondjuk passzolhatok is. Bár az igazat megvallva tegnap este láttam ilyen játékot, úgyhogy lehet, hogy még túl friss minden.
2011. jan. 3. 21:02
 5/20 anonim ***** válasza:
Most omaháról beszélsz amúgy?
2011. jan. 3. 23:13
 6/20 anonim ***** válasza:
Mert ha igen, ne azzal kezd, az eléggé összetett, szerintem nehezebb megtanulni.
2011. jan. 3. 23:14
 7/20 anonim válasza:
MINDENKÉPPEN a Texas Hold'em pokerrel kezdj a te érdeked is, az a leg könmyebb, pl a versenyekwn amit esetleg láttál már tv-be pl a port tv-n ugye Korda Gyurival ott is ezt a játékot láthatod, én 2 hét alatt a 0-ról képeztem ki magam belőle, bár sokak szerint 1 élet kell hozzá :) Gugliba beírod hogy texas hold'em poker szabályok és millió számra dobja ki az oldalakat akár magyarul is. De ott van az is amit tegnap este belinkeltem, olvasgasd elég 1szerűen kezdőknek is le van írva.
2011. jan. 4. 11:16
 8/20 anonim válasza:
sport tv-t akartam írni.
2011. jan. 4. 11:17
 9/20 anonim válasza:
Még valami én azt javaslom itt kezdj el játszani azon 1szerű okból, kiírja a lapkombinációdat ha a lapjaidra viszed a nyilat. Kezdőnek igen hasznos. Én is így éreztem rá, [link]
2011. jan. 4. 13:12
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd még visszatérek ha lesz kérdésem!
2011. jan. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!