Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » FIÚK? LÁNYOK! Te hány éves...

FIÚK? LÁNYOK! Te hány éves korodban kezdtél el discóba járni? Hány éves voltál amikor elvesztetted a szüzességedet?

Figyelt kérdés
(Nem a sulidiscóra gonolok.) ::))
2010. dec. 30. 10:28
1 2
 11/15 anonim válasza:

Disco: 18 voltam, de nem nagyon járok... Volt még egy az After.. :)

Szüzesség: 19 vagyok és még szűz. ;) Várom az igazit.

F/19

2011. jan. 2. 18:34
 12/15 anonim válasza:

Disco: 16 évesen mentem először. Most 18 vagyok és még szűz. Én is várom az igazit :)Lehet, hogy néhányan konzervatívnak gondolják ezt, de szerintem a szüzességet ostobaság "elpazarolni" valakire, akit nem szeretsz.

18/L

2011. jan. 3. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:

19 évesen voltam először discoban. Azóta se sokszor, kb 15 alkalommal, de azt olyan 20-24 éves korom között.

22 évesen vesztettem el a szüzességem. (nem discos ismeretségből:) )

30/N

2011. jan. 4. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:

13 évesen voltam először sulidiszkóban, de mert kötelező volt. Mert mi, a hetedikesek szerveztük. Aztán nyolc felé (hatkor kezdődött) hazakérezkedtem, mert zavart a zaj.

20 évesen voltam először, gólyatáborban, amikor minden este elmentünk valahova, ha épp nem volt szervezett program.

Még szűz vagyok, huszonéves, lány

Amúgy nem szeretem a diszkót, inkább járok jazzklubba vagy olyan helyre, ahol zenei interakció vagy elektronikus zene+hangfestés van.

2011. jan. 24. 09:50
 15/15 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdtem bulizni, 16 évesen voltam utoljára. Ez alatt sokszor, közel 100x voltam discoba, nagy partyarc voltam. 17 éves korom óta nem járok sehova mivel megbuktam suliban és anyum nem engedett sehova. Ez a nagy discos korszak miatt volt, elfelejtettem tanulni. 18 éves korom óta járok nagyobb házibulikba, fesztiválokra és inkább haverokkal lógok mint discoba járjak. Szűz vagyok még. 19/F
2012. aug. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!