FIÚK? LÁNYOK! Te hány éves korodban kezdtél el discóba járni? Hány éves voltál amikor elvesztetted a szüzességedet?
Disco: 18 voltam, de nem nagyon járok... Volt még egy az After.. :)
Szüzesség: 19 vagyok és még szűz. ;) Várom az igazit.
F/19
Disco: 16 évesen mentem először. Most 18 vagyok és még szűz. Én is várom az igazit :)Lehet, hogy néhányan konzervatívnak gondolják ezt, de szerintem a szüzességet ostobaság "elpazarolni" valakire, akit nem szeretsz.
18/L
19 évesen voltam először discoban. Azóta se sokszor, kb 15 alkalommal, de azt olyan 20-24 éves korom között.
22 évesen vesztettem el a szüzességem. (nem discos ismeretségből:) )
30/N
13 évesen voltam először sulidiszkóban, de mert kötelező volt. Mert mi, a hetedikesek szerveztük. Aztán nyolc felé (hatkor kezdődött) hazakérezkedtem, mert zavart a zaj.
20 évesen voltam először, gólyatáborban, amikor minden este elmentünk valahova, ha épp nem volt szervezett program.
Még szűz vagyok, huszonéves, lány
Amúgy nem szeretem a diszkót, inkább járok jazzklubba vagy olyan helyre, ahol zenei interakció vagy elektronikus zene+hangfestés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!