Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor veszítetted el a szüzess...

Mikor veszítetted el a szüzességedet?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy megbántad e, hogy annyi idősen vesztetted el. Vagy, hogy történt az első?:) Fájt? 14-15 évesen szerintetek nagyon korai még?

És nem kérek bántó válaszokat.

Köszönöm.

2011. szept. 14. 16:02
1 2
 1/19 anonim válasza:

Nem ártana tudni, hogy fiú/lány vagy-e?

Fiúként majdnem, hogy tökmind1.

Lányként mondhatni, hogy korai, de ez az adott személytől függ. Hogy fáj-e? partnerfüggő

Ha lány vagy mindenféleképp tudjon róla a partnered, hogy szűz vagy, ha van egy kis esze meg tapasztalata már másképp fog hozzád nyúlni, mint egy "bejáratotthoz" :-D

2011. szept. 14. 16:06
 2/19 anonim ***** válasza:
15 voltam. A pasi 25, nem jártunk, de sok évig jóban voltunk, nem bántam meg, nagyon jó volt, többször elmentem, nem véreztem. 20L
2011. szept. 14. 16:06
 3/19 anonim ***** válasza:
16 évesen, de akkor már volt 3 éve barátom. Vele 6 évig voltunk együtt összesen. Nem bántam meg, nem is igazán fájt, de nem is volt jó. 24L
2011. szept. 14. 16:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Ja igen bocsi.. Lány vagyok.:) és köszönöm a válaszokat. Hát lassan egy éve, hogy járunk a barátommal. Még ő is szűz. :)
2011. szept. 14. 16:11
 5/19 A kérdező kommentje:
És tudja, hogy én is szűz vagyok. Azt mondta addig várunk ameddig szeretném. Meghogy persze ésszel fogja csinálni. Bízok benne, de nem tudom, hogy még mennyit várjak.:/ Legszívesebben addig várnék amíg végre a szüleim engednék, hogy vele legyek. Az még úgy 1-2 év. Rosszabb esetben 3.:/
2011. szept. 14. 16:23
 6/19 anonim ***** válasza:
19 voltam, nem fájt, nem véreztem és szerelemből történt. Hogy megbántam-e? Nem is tudom... 3 évvel később nagyon nagyon csúnya vége lett a kapcsolatnak (ennek már egy éve). És kicsit úgy érzem időpocsékolás volt a vele töltött idő.
2011. szept. 14. 16:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen.A párom is szűz volt.Ma a vőlegényem.6 éve vagyunk együtt.9 hónap után volt szex.Orálisan már 5 hónap után kielégítettük egymást.Nekem nagyon jó volt.Nem fájt.
2011. szept. 14. 16:35
 8/19 anonim válasza:
100%
16 vagyok, kicsit szerintem túl"fejlődőtt". amúgy 15 voltam mikor elvesztettem, kicsit mintha szúró érzést reztem volna mikor berakta,de utánna ellazltam és minden oké volt. nincs mitől félni .) /L/
2011. szept. 14. 16:42
 9/19 anonim válasza:
nemtudominek írtam oda h /L/ lányvagyokXDDDnamindegy:D
2011. szept. 14. 16:43
 10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.:)
2011. szept. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!