Mikor veszítetted el a szüzességedet?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy megbántad e, hogy annyi idősen vesztetted el. Vagy, hogy történt az első?:) Fájt? 14-15 évesen szerintetek nagyon korai még?
És nem kérek bántó válaszokat.
Köszönöm.
2011. szept. 14. 16:02
11/19 anonim válasza:
15 voltam de nem a barátom volt ő 16 és ő is szűz volt.nem volt olyanjo az elején de a végére jolett:) éés nem bántam meg:)
12/19 anonim válasza:
te jó ég 15 évesen többször elmenni apáááám
13/19 anonim válasza:
16 voltam egyáltalán nem bántam meg meg szeretem azt akivel megtörtént ;)
14/19 anonim válasza:
14 éves voltam,jó volt nem fájt :)
15/19 A kérdező kommentje:
tényleg köszönöm mindenkinek.:)
utolsó, és a szerelmeddel történt? szűz volt még ő is?:)
2011. szept. 15. 19:08
16/19 anonim válasza:
Nekem 1 eve volt az elso. Egy 23 eves lannyal. Nagyon jovolt, es annak ellenere hohy se elotte se utana nem volt koztunk semmi komoly, mert messze lakott, egyeltalan nem bantam meg. Nala jobb embernek nem is adhattam volna, merfoldko volt az eletemben. A furcsa az hogy hivatalosan nagyjabol csak egy honapja vesztettem el a mostani baratnommel,:P o nala vereztem.es nagyon tisztelem a baratod,hogy nem csak a farkara gondol:) 17/L
17/19 anonim válasza:
19:06-os vagyok.Igen a szerelmem volt 23 éves fiu.
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm.(: hát igen, én is nagyon tisztelem ezért.:)
2011. szept. 16. 19:12
19/19 Máffyn válasza:
15evesen...a baratom 17...nm terveztuk elore...mikor ott aludtam nala elegge oxemelegedtunk es megtortent de nm bantam meg...
Es jobban erzem magam h mar nm vagyok szuz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!