Szerintetek mit tegyek? Miért ilyen anyukám?
Figyelt kérdés
Elegem van anyukámból olyan maradi :( Nem mehetek bulizni, vagyis elenged nem azzal van probléma hanem utána mindig azt vágja a fejemhez, hogy csavargok de soha semmit nem csinálok itthon (ami nem igaz..)de mikor menjek bulizni? most vagyok abban a korban (18 vagyok). Annyira bánt, hogy nem tűnik fel neki, hogy nincsenek barátaim és egész nap itthon ülök.. szerinte ez így van jól..:( nem tudom mit tegyek.. Beszélni már próbáltam vele és lehetetlen.. szerintetek ne érdekeljen hogy utána cirkuszol velem csak menjek és érezzem jól magam?? Szülinapomon annyira elvette a kedvemet :S alig vártam hogy buliba menjek a nővéremmel meg a barátnőmmel és mielőtt elmentem azt mondta hogy 11órára legyek otthon:S ez annyira gáz.. egy 18 éves lányt ennyire szabályozni :(:(2010. dec. 28. 20:53
2/9 anonim válasza:
Attól hogy betöltötted a 18-at,még gyerek vagy és lehet,hogy ő úgy érzi szabályozni kell téged.Szerintem ne foglalkozz a véleményével,mikor hazamész a buliból.Lehet magányos vagy depis az anyukád azért piszkálódik.Tudod az ő korukban már olyanok mint a gyerekek,türelem kell hozzájuk.
3/9 A kérdező kommentje:
na jó de hova?:) amugy gondoltam már erre is..
2010. dec. 28. 21:06
4/9 A kérdező kommentje:
jó az is igaz hogy nem vagyok én még 100%-ig felnőtt de attól,hogy néha néha elmegyek bulizni még ugyanaz maradok..
2010. dec. 28. 21:07
5/9 anonim válasza:
ülj le vele beszélgetni amikor büsze rád vagy egyszerüen jó a kedve és akkor higgattan letüttök ülni beszélgetni és akkor megmondthatod neki hogy már nem vagy kislány és nem kell teljesen önállóvá tenni csak engedjen egy kicsit a pórázon pl.ne mondja meg hogy mikorra érj haza és szerintem csak félt vagy nagyon szeret!!!:):):):D:D:D
6/9 anonim válasza:
koleszos suli v albérlet fösuli/egyetem miatt
7/9 A kérdező kommentje:
uccsó: az lenne a legjobb:)
2010. dec. 28. 21:49
9/9 A kérdező kommentje:
már elkezdődött minden suli:) hogyan menjek most?:) majd esetleg szeptemberben..
2010. dec. 29. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!