Hogy tudnék beszédesebb, szórakoztatóbb lenni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami bőbeszédű lány: néha van, hogy 10 percig se szólalok meg. Tulajdonképpen csak azért, mert régebben többször történt hogy mondtam valami szerintem vicceset, és akkor nagy csönd volt... meg nagyon félek attól is hogy a viccem valaki komolyan veszi és pofákat kezd rám vágni stb... :S Ettől függetlenül hogy lehetnék beszédesebb? Hogy ne a visszahúzódó kislányként ismerjenek az emberek... 15/L2010. nov. 27. 20:56
1/2 anonim válasza:
Ne akarj mesterkélt lenni, add önmagad, ha csendes vagy, akkor legyél ilyen, ez ellen nem tehetsz semmit, ezért röhögnek magukban, hogy szànalmasan próbálkozol, mikor poénos akarsz lenni, mert nem TE vagy:( szóval csak add önmagad és akkor vesznek észre, mert természetes vagy, nem eröltetett. Nevess mások poénjain, ne te erölködj. A jó duma nem tanulható, mert akkor szánalmas az előadó.
2/2 anonim válasza:
Minden tanulható de rengeteg fájdalmat pofára esést kell elviselned hogy sikerüljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!