Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az irományomról?

Mit gondoltok az irományomról?

Figyelt kérdés

Cím: Szavak nélkül...

Nézz a szemembe, fogd meg a kezem s ne szólj semmit, csak nézz rám.- mondtam neked..

S te megfogtad a kezem rám néztél s nem szóltunk egymáshoz egy szót sem. Csak néztünk egymás szemébe. Ragyogott a szemed a vágytól, de még mindig nem szóltunk egymáshoz egy szót sem. Még mindig csak néztünk egymás szemébe. Szólni szerettem volna, de valahogy nem tudtam mit mondjak neked. Rengeteg gondolat s érzelem kavargott bennem de mégsem tudtam szavakba foglalni. Percek óta álltunk egymással szemben , még mindig nem szóltunk egymáshoz, nem szóltunk egy szót sem, csak a hideg szél suhogását lehetett hallani. Percek óta álltunk csendben, s ekkor a hideg szél végig szaladt a hátamon. S ekkor Te magadhoz öleltél, s csillogó szemekkel rám néztél. Végig simítottad az arcomat, s óvatosan, gyengéden lehajoltál hozzám, s ajkaink egymásba fonódtak. Magadhoz szorítottál s én azt akartam,hogy örökké az enyém légy. De még mindig nem tudtam megszólalni.. Elmosolyodtam s újra megcsókoltalak. Érzelmekkel teli csók volt ez.. majd a csók varázsszikrája után Te végre megtörted a csendet: Ezzel mindent elmondtál!

2010. nov. 15. 21:54
 1/2 anonim válasza:
szerintem kicsit sok benne a "nem szóltunk egymáshoz" és megint nem szóltunk egymáshoz és még mindig nem szóltunk egy máshoz UNCSI
2010. nov. 15. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.
2010. nov. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!