Hogy szokott ez menni? Nemértem (bövebben lent)
myvipen, iwiwen v facebook-on? eddig nem akartam föl regisztrálni mert a barátnömön kivül 3 haverom van.és szerintem gáz ha mindekinek van minimum 100 barátja és 200 ismeröse.....hogy van másnak ennyi barátja?keresöbe néznek embereket és ha tetcik nekik, vagy szimpatikus vagy esetleg ugyannaba a stilusba van akkor ugy hogy nem is ismerik bejelölik? ha föl regisztrálok mitcsináljak hogy ugy látcodjon sok van? jelöljek be vagy 50 embert ugy hogy nem is ismerek?
egy srác
Osztálytársak, családtagok, évfolyamtársak, szomszédok.
Ne mond már, hogy összesen csak 4 emberrel tartasz kapcsolatot ezen a világon!
heló:D
szerintem nyugodtan regisztralj facebookon,nagyon jo oldal,és senki sem fogja a fejedhez vagni,h csak ennyi ismerősöd van ?!!
ha meg megis,akk meg mondd meg,h mért ezzel foglalkozol??
de ha gondolod,akkor nyugodtan jelöld be ezeket a suzemelyeket,mert ezeket en talaltam ki,h atköüldjem a ajandekokat a Pet society nevü jatekbol xDxD (tudom dedosnak latszok,de nagyon szeretem azt a jatekot :D)
nos,itt egy pár név:
kattant kati
katalin tóth
petra kovács
martogatott márton
sáros sára
---tudom,fura nevek,de unatkoztam:D
amugy meg egyiknek sincs kint profilkép..... ha vlmi kerdesed van facebookkal kapcs.-ban,nyugodtam irj a kattantkati@freemail.hu -ra :D:D hasznalom ezt is,mert nem szeretek a sajat nevemmel regisztralni oldalakra:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!