Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pár hete ki próbáltam a füvet...

Anouser9 kérdése:

Pár hete ki próbáltam a füvet és nagyon rosszul lettem tőle. a szivem baromi gyorsan vert. hihetetlenül fájt a fejem és szédültem, nos ez normális ilyenkor? 20/F

Figyelt kérdés

#fű #füvezés #szívverés #Fű szívverés #füvezés fiatal korban #marihuana fogyasztás
ma 03:33
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
14%

Az elsőtöl rosszullevés normális, ezért szabad csak keveset, otthon.

Én anno az utcán próbáltam ki, kerékpározás közben meghívott egy haver', nem nagyon akartak csak elég zsarolós volt, hogy ne legyek már ilyen-olyan, stb..

Lényeg hogy beparáztam, alig bírtam hazamenni ez meg azon röhögött.

De a 2. Már bejött, Playstationözve közbe, meg zenét hallgatva.

Fontos szerintem hogy kevéssel indíts, mert ezek a maiak nagyon magas THC-vel bírnak.

Egy izmos cigi már már a halu határát súrolja ha "nem figyelsz oda". Tehát kevés, kevés emberrel, a szobádban, zenét hallgatva, vagy konzolozva ha picit rá akarsz érezni.

ma 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Legalább megtanultad, hogy soha többet.

Én megtanultam.

Ugyan így jártam.

Azóta se, vagy 20 éve volt.

ma 07:01
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:
11%

2 , akkor 20 éve nem tudod, hogy az elsőtől mindenki rosszul lehet, hogy Matrixosan mondjuk:

"Elsőre mindenki leesik"

ma 07:08
 4/6 Kedves Vezető ***** válasza:
14%

*Később, 2., 3. tól tudod teljesen élvezni minden részletét:

A kamerázást', azt hogy mennyire deep úgy a zene, vagy nem fogkalkozni a "nézőparával". Az utcát ezért sem javaslom, ismételten inkább a szobádat, mert az utca tele van "nézővel", innen egy lépés hogy rákattansz a nézőparára pl.

ma 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Oké! Nagymenő!!!
ma 07:12
 6/6 Kedves Vezető ***** válasza:
14%

Nem vagyok az, csak a tapasztalatokat írom le, ha bárkit bármilyen füves bandából megkérdezel az

"elsőre mindinki keesik ről", vagy a nézőparáról, érteni fogják 😁

ma 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!