A gofile nevű weboldalon hogyan tudok letölteni ha megnyomom a download az az letöltés gombot és lassan tölt majd megszűnik a letöltés valaki tud más módszert hogy hogyan lehet erről az oldalról letölteni?Probáltam a downloadhelper kiegészítőt is.
Figyelt kérdés
Letöltés gofile weboldalról#letöltés #gofile
jún. 9. 22:39
1/2 anonim válasza:
Így kell letölteni róla. A neteddel lehet valami stabilitási gond, ha megszakad.
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs az internet kapcsolatommal semmi gond.Itt írják hogy ha 1gb nál többet tölt az ember akkor le lassul.De nem értem mit lehetne tenni az oldalt le fírdítottam google fordítóval de nem értem ezt az informatikai beállításokat.
jún. 10. 16:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!