Hogyan juthatnék ki a pridera?
Ez főkent az LMBTQ+ emberektől kérdzem a 2025-ös pride felvonulással kapcsolatosan, és ,ha kérhetem a ciszhetero uraktól, mellőzék a b*zizást.
Szóval én vidéken lakom, nem is annyira messze, csak hát a szüleim nem tudják, hogy meleg vagyok, ésbígy azért elég nehézkes felmennem, de van velem egykorú barátom(mármint lány barát, de nem barátnő), akivel nagyon szeretnénk felmenni, és sok dolog a mi oldalunkon van, mivel egy idősebb(27) lezbikus lánny lenne velünk, és nekem akkortáj van a névnapom, szóval mondhagon azt, hogy névnapot mennénk ünnepelni, és hát "sajnos" pont az napra esik a pride. Szoval szerintetek megpróbáljak felmenni, vagy inákbb haggyam?
Odamész, amikor tartják. Nem valami belépős dolog.
Amúgy mégis mi az a ciszhetero?
Mennyi idejük van még hátra a szüleidnek itt az árnyékvilágban?
Gondolom (és remélem) még jó sok.
Végig titkolni akarod?
Másrészt nem csak az vehet részt rajta, aki őket képviseli. Támogatók, szimpatizánsok, családtagok is ott lehetnek, nem tiltja semmi. Ahogy megbotránkoztatóan öltözködni és viselkedni sem elvárt. Van aki csak végigsétál a tömeggel, és a jelenlétével támogatja őket.
Ha nagyon akarod, be lehet kamuzni, hogy csak egy barátodat támogatod. De a szülők sem hülyék. Attól, hogy nem beszéltek róla, ők is biztos tudják vagy érzik, hogy mi a helyzet veled. Van az a tudat alatti viselkedés és testbeszéd, ami elárul téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!