Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan juthatnék ki a pridera?

Hogyan juthatnék ki a pridera?

Figyelt kérdés

Ez főkent az LMBTQ+ emberektől kérdzem a 2025-ös pride felvonulással kapcsolatosan, és ,ha kérhetem a ciszhetero uraktól, mellőzék a b*zizást.

Szóval én vidéken lakom, nem is annyira messze, csak hát a szüleim nem tudják, hogy meleg vagyok, ésbígy azért elég nehézkes felmennem, de van velem egykorú barátom(mármint lány barát, de nem barátnő), akivel nagyon szeretnénk felmenni, és sok dolog a mi oldalunkon van, mivel egy idősebb(27) lezbikus lánny lenne velünk, és nekem akkortáj van a névnapom, szóval mondhagon azt, hogy névnapot mennénk ünnepelni, és hát "sajnos" pont az napra esik a pride. Szoval szerintetek megpróbáljak felmenni, vagy inákbb haggyam?

ma 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Odamész, amikor tartják. Nem valami belépős dolog.

Amúgy mégis mi az a ciszhetero?

ma 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, képzeld én is tudom, hogy nem fizetős, igazából a kérdésem lényge lenne, hogy ilyen feltételek mellet ki tudnék-e jutni.
ma 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Kijutsz, ha odamész. A kérdés, hogy szeretnéd-e viszontlátni magad a médiában, mert ezt közvetíteni szokták, és persze a külső szemlélők is ugyanúgy videózhatják és fotózhatják ami ott történik (tömegrendezvény = nem kell hozzájárulást kérnie). Ja, meg lehetőleg ne a vonaglós szájpecek, buttplug szivárványszínű lófarokkal stb. ruhában indulj el otthonról, az levágós.
ma 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idejük van még hátra a szüleidnek itt az árnyékvilágban?

Gondolom (és remélem) még jó sok.

Végig titkolni akarod?

ma 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Másrészt nem csak az vehet részt rajta, aki őket képviseli. Támogatók, szimpatizánsok, családtagok is ott lehetnek, nem tiltja semmi. Ahogy megbotránkoztatóan öltözködni és viselkedni sem elvárt. Van aki csak végigsétál a tömeggel, és a jelenlétével támogatja őket.

Ha nagyon akarod, be lehet kamuzni, hogy csak egy barátodat támogatod. De a szülők sem hülyék. Attól, hogy nem beszéltek róla, ők is biztos tudják vagy érzik, hogy mi a helyzet veled. Van az a tudat alatti viselkedés és testbeszéd, ami elárul téged.

ma 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!