Hogy juthatnek be 18 alatt szorakozohelyekre?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es szeretnek menni ilyen Rio, White Angel stb tipusu helyekre bulizni.2016. jún. 4. 11:48
1/8 anonim válasza:
Van olyan szórakozóhely, ahol van 18as tábla a bejárat fölött.
Az alatt átmész, és akkor 18 (as tábla) alatt jutottál be.
3/8 A kérdező kommentje:
Konyorgom, ha valakinek sok ideje van, es unatkozik, akkor olvasson el egy konyvet, vagy kerteszkedjen, de ne itt trollkodjon.
2016. jún. 4. 11:58
4/8 A kérdező kommentje:
A hasznos valaszokat elore koszonom :)
2016. jún. 4. 11:58
5/8 anonim válasza:
16+ os szórakozóhely! :D
Pl most vácon lesz 16+ os buli.. nagyon adni fogja elméletileg, én is mennék de 15 vagyok és kamu személyivel nem akarok már mert kockázatos..
6/8 anonim válasza:
Fiu vagy lány vagy? Mert két különböző eset.
7/8 A kérdező kommentje:
Lany. Tudom h a sajat korosztalyommal kene buliznom meg stb de elegem van a 15-16 eves roszabb esetben altalanos iskolas kis "hudemilyenmenovagyok leiszommagamesszivok szovalhasteg" emberekbol. A tizennyolc v 21+ os helyeken azert gondolom agyilag erettebb emberek vannak
2016. jún. 11. 17:26
8/8 anonim válasza:
Hát nem feltétlenül vannak agyilag érettebb emberek. Vagy ha azok is akkor ők is tudnak ám berugni rendesen és akkor furán viselkedni, vagy ahogyan általában nem tennék. De abban igazad van, hogy egy különbség megvan! Idősebbek, legtöbbször jól öltözöttek és vonzóak. De ha ilyen helyekre be akarsz jutni akkor 2lehetőség van szerintem. Úgy öltözöl fel hogy nagyon kihívó legyél és idősebbnek tűnj, vagy pedig szerzel egy idősebb barátnőtől személyigazolványt...akár csak arra az estére vagy csak a bejutásig. Az idősebb srácok érdekelnek? Mert azért az valószínű hogy ők kiszúrják hogy 16vagy és máris nem lesz olyan jó egy másik korosztállyal bulizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!