Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A speedzone miért szünt meg?...

A speedzone miért szünt meg? Politikai okok???

Figyelt kérdés
Valaki mondjon már valamit

jan. 1. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem kaptak annyi szabadságot a srácok tulajoktól, mint akartàk, ezért ott hagyták. De nem szűnt meg, csupán nélkülük megy tovább, ők meg valószínűleg csinálnak egy másik hasonló csatornát
jan. 1. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Majd ők elmondják, ha szeretnék. Az ilyen netes találgatások és pletykák nem fogják az igazságot előhozni, de a hülyeséget már tényként viszik tovább.
jan. 1. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk én kíváncsi lennék,hogy a Speedzone tulaja ezekutan mégis miben reménykedik. Annak idejen a totalcarból való kilépés sem volt kimodva ,hogy miert is volt.
jan. 3. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd vissza integrálódik a Hírtv-be, figyeljétek meg. 🤌🤣
jan. 4. 05:06
 5/6 anonim válasza:
A Speedzone facebook oldalát nézd meg. Ott osztott meg Vályi István egy videót.
jan. 5. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A speedzone-t tulajdonló cég eredeti tulajdonosa, aki a barátjuk volt, pár éve elhunyt. A céget és a csatornát a barátjuk rokonai örökölték, akikel tavaly nézeteltéréseik lettek. Ezért úgy döntött a stáb, hogy kiválnak onnan és új csatornával folytatják.

Ennyi infót találtam.

Most már megvan az új csatornájuk. A régihez hasonló minőségben folytatják, már van több videó. Ami nem annyira tetszik, hogy nem sokat ötletelhettek az új néven: The Zone. Ez olyan "tüváris". Én akkor már a szent őrültekből kiindulva, Saint Lunatics, vagy hasonlót adtam volna. De legalább van valami, új csatorna. Én őszintén megmondom, hogy a speedzone-t az utolsó majdnem fél évben már nem is néztem. Valahogy ellaposodott, ebben lehet, hogy volt szerepük az eredeti csatorna tulajoknak. A legutolsó kedvenceim az amerikai kalandok voltak tőlük, mert volt egy hangulata és szombatonként volt mit rendszeresen nézni. Most talán újra kezdem a dözónnal, hátha most hosszú távon is tele lesznek változatosabb videókkal. De ezt a nevet, ezt szokni kell, mintha egy zombifilm címe lenne.

https://www.youtube.com/@the-zonehu

ma 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!