Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikor és miért vált szokássá...

Mikor és miért vált szokássá a szotyi+sör fogyasztása foci drukkerek körében?

Figyelt kérdés
Jó barátom imád focizni, múltkor meg magammal vittem szurkolni egy NB1-es meccsre, de majdnem elhányta magát attól, hogy mindent teleköpködnek a szotyola héjával, meg amilyen olcsó sörszaggal voltak (többen be is rúgtak). Most lényegtelen melyik csapat, mert mindenhol ugyanez van. De ez mióta lett szokás? Már a '70-es években is ez volt? Meg honnan indult egyáltalán? És miért pont a szotyi meg a sör?
ma 06:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Már lehet előtte is.
ma 08:46
 2/6 Kedves Vezető ***** válasza:
A szotyi olcsó, a magyar nép meg alkoholista
ma 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Spanyolországban már a 16.sz végétől a viadalokat, mulatságokat, kivégzéseket szotyi és sör kombóval figyelte a pórnép. Azaz messze megelőzte a focit.
ma 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Cirkusz és kenyér kell a népnek. Ide értendő a folyékony kenyér és a szotyi is mint táplálék. Az ókori Rómában is tudták ezt.
ma 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Skyboxba kell menni, ahol bekészített catering van, nemes borokkal, kaviárral, lazaccal.
ma 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Én kézilabda meccsre járok,ott még szotyit nem láttam,inkább a perec a sláger-próbálok nem ítélkezni,mindenkinek saját dolga,de tényleg nem lehet egy órát kibírni zabálás nélkül?

Sör van ott is,meggyőződésem,sokan nem is a meccs miatt járnak,csak okot keresnek a vedelésre...

ma 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!