Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki volt a megjegyzése...

Nagyon ciki volt a megjegyzésem a karácsonyi bulin?

Figyelt kérdés

A karácsonyi bulin egy kicsit sikerült többet innom a kelleténél (másnak is), de mindenre emlékszem, nem csináltam semmi hülyeséget, egy mondaton kívül.

Beszélgettünk a munkatársakkal, és szóba jött, hogy milyen jól megcsinálták a munkaasztalokat, de az egyik férfi kollégám (25) megjegyezte, hogy folyton beleakad a felsője és viccesen megjegyezte, hogy attól tart, hogy egyszer úgy beleakad, hogy leszakítja róla a felsőt. Én (23L) meg véletlenül elejtettem egy megjegyzést ittasabb állapotban, arra utalva, hogy megnézném póló nélkül.

Mindezt úgy, hogy nem akarok semmit a csávótól, ő sem tőlem, de a legcikibb az egészben, hogy a többiek is hallották.

Nagyon ciki volt igaz?

tegnap 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A kollégád reagált valamit, vagy a többiek?
tegnap 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
A kollégám reagált, nevetett, aztán azt mondta, hogy ha nem munkatársak lennénk akkor máshogy reagált volna, nem csak nevetett volna. Aztán igazából ennyi volt, de én kínosan éreztem magam utólag, hogy lehet, hogy ezt mégsem kellett volna.
tegnap 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit ciki, de hát ha a kollégád csak nevetett ezen, akkor szerintem ne rágódj ezen. Nyilván függ a kollektívától, pusmognak-e majd ezen a többiek, de talán betudják mindezt az alkoholnak, vagy talán nem is emlékeznek rá.
tegnap 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
*Két mondatban 3-szor írtam le, hogy "ezen". Na, ez a ciki. :D
tegnap 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!