Akik jól keresnek és megengedhetik maguknak, azok gyakran szerencsejátékoznak?
Figyelt kérdés
Havi 20.000 nekem általában elmegy lottóra, nem sajnálom rá a pénzt.
Más is így van ezzel, vagy még így is hülyeségnek tartja?
dec. 8. 19:13
1/5 anonim válasza:
Egy időben lottóztam de nem nagyon nyertem így hagytam a francba.
2/5 A kérdező kommentje:
Én elég gyakran nyerek, persze csak pár ezer forintokat, ezért még él bennem a remény, hogy egyszer nagyon szerencsés leszek. 😆
dec. 8. 19:50
3/5 anonim válasza:
A lottó (mint ahogy a többi szerencse játék is) úgy van kitalálva, hogy a cég járjon jól. Szóval aki lottózik, az rosszul jár. A pici nyerési esély meg legfeljebb függőséget okoz. Nem játszom ilyesmit.
4/5 anonim válasza:
Én mindegyik hetente sorsolt lottóból szoktam játszani 1 szelvénnyel, ami összesen 2200 forintra jön ki/hét. Szerintem ez még abszolút az az összeg amit egy átlagkeresetű ember nem érez meg, viszont megadja annak az esélyét, hogy milliókat vagy milliárdokat nyerjen.
5/5 anonim válasza:
Én hetente átlag 400 forintot költök rá, havonta ez nincs kétezer forint. Ennyi esélyt adok a nyerésnek, de többet nem szánnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!