Hogy működik a Netflix? Még sosem volt, és gondolkodom rajta. De van pár kérdésem, amire nem találtam választ.
1. Van egy 6 éves MacBook Air gépem, ami kicsi képernyős, ezért inkább TV-n néznék filmet. A TV-m viszont nem smart TV, netet nem lehet rá kötni.
USB-re töltöttem le filmeket régebben és azt dugtam a TV hátuljába, de ha jól sejtem csak úgy nem tudok USB-re Netflixről filmet letölteni.
Hogy tudom nézni a TV-men így a filmeket? A MacBook nem összeköthető a TV-vel (legalábbis nincs olyan kábelem).
2. Hogy tudom megnézni előre, mielőtt előfizetnék, hogy egyáltalán mi elérhető nekem (vagyis itt Magyarországon) és leginkább, hogy mi elérhető szinkron nélkül?
3. Mikor kell lemondanom, ha csak egy hónapra szeretnék előfizetni?
1. Kábellel működne, ha találsz megfelelőt. Egy másik lehetőség egy tv-re köthető médiabox, amire letölthető az alkalmazás. Ez is HDMI-vel vetíti ki a tévére a képet.
2. A Netflix oldalán regisztráció után elvileg látnod kell a kínálatot. A regisztráció ingyenes, ezzel még elindítani nem lehet a tartalmakat amíg nem fizetsz elő. Ha mégsem mutatja, akkor van egy külső adatbázis oldal, ahol ki lehet szűrni régiók szerint a tartalmakat, és akár külön szinkron és felirat nyelvre keresve: unogs.com
3. A jóváhagyást követően azonnal lemondhatod, mert a már jogosult időszak hozzáférése a fordulónapig tart. Leghamarabb azonnal, legkésőbb a fordulónapon mondhatod le, még mielőtt újra leemelné az összeget és indulna egy következő hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!