Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » SOS airsoft replika probléma?

SOS airsoft replika probléma?

Figyelt kérdés

Nos, vettem tegnap egy cm.041k replikát (elektromos). Viszont mikor kb. a 3. tárat lőttem volna vele akkor nem lőtt és elég hangosan ,,búgott" amikor húztam az elsütő billentyűt. Először arra gondoltam hogy elkezdett merülni az akkumlátor ezért felraktam töltőre úgy kb. 30 percre azután is csak búgott.

Mit csináljak vele?

Rólam annyit hogy ez az első replikám, és szinte semmit nem tudok az airsoft-ról, most szeretném elkezdeni.

dec. 7. 17:46
 1/4 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a hop-up-oddal van gond esetleg? Vagy pedig az áramfelvétel?
dec. 22. 20:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Na most az a helyzet hogy nem tudod hogy hol van rajta hop-up de az biztos hogy van benne, mikor kibontottam akkor kaptam hozzá használatit de nem hozzá valót. Áramot pedig kap hisz ha nem kapna akkor nem is ,,búgna,,.

A markolat aljába van egy csavar ami pont benne van a használatiba hiába nem ehhez a típushoz való és abba az áll hogy addig kell csavarni amíg a ,,búg,,

én ezt be csavartam és elkezdett lőni de valahogy nem volt az igazi ezért még csavartam rajta és utána már nem működött ismét. Ameddig működött kilőttem vele 1 tárat de a bb-t 1 méterre lőtte ki.

Ráírtam a cégre akiktől vettem hogy nem-e vennék vissza (airsoftpro) de semmi válaszlevelet nem kaptam. Küldjem szervízbe vagy most mit csináljak?

dec. 22. 23:19
 3/4 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam,ahhoz hogy rájöhessünk valamire szét kellene szedni,és úgy átvizsgálni. Jelenlegi tanácsom így az,hogy dogtag-on vannak játékok,ott vannak személyek akik kifejezetten foglalkoznak ilyenekkel,nekik írni,vagy egy helyszínre elvinni és megnézetni valakivel(egy airsoft játékon) Amennyiben nem jön válasz email. Ha jön,akkor visszaküldöd,és kicserélik(ha minden igaz). Airsoftpro tudtommal egyébként megbízható cég,jókat hallok róla,szerintem fognak segíteni amint észreveszik az email-t.
dec. 23. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy elakadt a motor, vagy érintezesi hiba valahol. Vidd vissza. 27N
dec. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!