Adódottt egy olyan problémám hogy véletlen elsült az airsoft fegyverem, és a monitorba(acer b246hl) csinált egy csodás sérülést. Kék,fehér,zöld,piros csikok, illetve egy fehér téglalap. Mit kéne cserélni, illetve van olyan szervizes aki vállal ilyet?
Veszel új monitort.
USA-ban is előfordul hogy véletlen elsül a fegyvere valakinek és eltalálja az apja homlokát, de te szerencsésebb vagy. :)
"El kell adni a maradékát 5 ezerért"
Hasonló hibával árultam egy hasonló monitort. Kb 3 hónapig hirdettem, 3 ezertől kezdve, égül már csak egy ezrest, majd a legvégén már csak 2 doboz sört kértem érte. A kutyának nem kellett, egy érdeklődő nem volt rá 3 hónap alatt. Aztán tudtam szerezni egy ugyanolyan jót, ennek az elektronikáját meg kiszereltem donornak(az elektronika jó volt benne). A maradék meg ment a hulladékudvarba.
Ez egy gagyi TN paneles cucc, nem is értem, mi értelme a pivotnak egy TN panelnél, amit ha oldalra fordítasz, ocsmány lesz a színe...
Vegyél újat, mert ezt megjavítani többe kerülne, mint egy új monitor, és akkor már IPS vagy legalább VA panelt vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!