Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az embereknek miért jó “betépn...

Az embereknek miért jó “betépni” benzóktól?

Figyelt kérdés
Több emberről tudok a környezetemben is akik szeretnek benzózni, 2-3mg ot egyszerre bevesznek xanaxból, vagy keverik diazepámmal. Nekik ez állítólag jó mert kikapcsolja őket. Azt értem, hogy az emberek miért élnek vissza ópiátokkal hisz az tényleg egy kellemes eufóriát tud adni, értem hogy az emberek miért füveznek, vagy használnak valami stimulánst, de nem fér a fejembe, hogy mi a jó abba, hogy kiütöd magad káóra, oké hogy addig se szenvedsz de jól se érzed magad, és utánna jön a szorongás a paranoia, nehány ilyen alkalom után meg már függő tőle az ember. Szerintem a xanax és társai még drognak is rosszak, de mégis az emberek csinálják, főleg magyarországon.
nov. 24. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
A szokásos dolog történik. Jön a haver, elmondja hogy milyen menő, te meg nem vagy béna gyerek, te is menő vagy ám, egyszer meg csak ki lehet próbálni hisz mi baj lehetne. Aztán már rá is van függve és nem bírja abba hagyni akkor sem ha felfogja hogy rossz.
nov. 25. 01:24
 2/4 Kedves Vezető ***** válasza:

Legtöbben szorongás ellen szedik, aztán mikor rászoknak, anélkül szoronganak, iszonyatos elvonása van nagy mennyiségnél, az egyik legrosszabb, legtovább tartó.

És akik függők, alapból vannak mondjuk -6 on.

A benzo, felrakja őket -2 re.

Már majdnem 0 ra, amin egy nem függő van. Vagy van az aktívabb , aki ráissza az energiaitalt, kiüti a szorongást, de nem szedálja le.

Az egyik legrosszabb,legaddiktívabb, legolcsóbb drog, a benzó.

nov. 25. 06:35
 3/4 anonim válasza:
Kiüt az és jó érzés. Csak az a kár nehéz tartani a mértéket ha már beüt. Én egyszer beálltam tőle azt kiittam egy fél üveg 025-ös tuti volt, aztán az úgy kiütött semmire nem emlékeztem és a detoxba ébredtem. Egy drog mint sok más szer. Akkor is jó ha stimulánsokat pl kokaint nyom az ember és azoknál van lecsúszó (ahogy múlik a hatás irtó 💩 érzés) és ilyen esetekben jobb benyomni egy marék nyugtatót azt aludni. Szóval arra is jó hogy elmulassza más drogok negatív utóhatásait.
nov. 25. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam márt gyógyszer függő. Ismerős ez az érzés.
nov. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!