Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Messenger emojiknak zselés...

A Messenger emojiknak zselés a szemük, mint az embereknek?

Figyelt kérdés

2020. márc. 16. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sem az emojik, sem az emberi szem nem zselés.
2020. márc. 17. 03:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan tudod bizonyítani?
2020. márc. 17. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2020. márc. 17. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
És azt hogyan lehet bizonyítani, hogy a Messenger emojiknak nem zselés a szemük?
2020. márc. 17. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A monitorodon vannak; ők csak virtuálisak. Egy rajzprogrammal lettek megrajzolva digitálisan. Ők nem valódiak, hanem az elektronikus térben léteznek. Úgy rajzolták meg az emodzsikat, tehát ők nem létező, nem élő személyek. Hanem őket megtervezte valaki valahogyan; de ők nem ilyen tapintható dolgok. Egyébként se feltétlenül tesz jót a monitorodnak, hogyha tapicskolod. :)
2020. márc. 27. 01:39
 6/7 anonim ***** válasza:
*Ja de mondjuk okostelón lehet. De nekem egy régi telómon, ami amúgy nem okos teló volt , érzékenyebb fajta kijelző volt, ozt egyszercsak nem funkcionált, de nem volt eltörve amúgy. Egybe volt, csak egyszercsak már nem működött, úgy gondolta, bemondja az unalmast. Aztán mondta a szerelő csávó, hogy 5000-ért javítaná meg, és akkor mondtuk, hogy annyiért már kapunk egy vadi újat is; és akkor tehát kaptam egy új telót; de én továbbra is egyébként a nyomógombosakat; tehát amin a billentyű van, azokat részesítem előnyben.
2020. márc. 27. 01:41
 7/7 anonim ***** válasza:
*De okostelón se zselés a szemük, mert ott is ilyen elektronikus pici képpontokból, pixelekből állnak; de a pixeleket nem tudod egyenként kivenni és megfogdosni:):):) Akkor lehet, hogy az egész emodzsikat zselésnek éreznéd:)(ezutóbbi már vicc volt:))
2020. márc. 27. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!