Mit tegyek ? Előző este egy buliba voltam és úgy alakult hogy csokoloztam egy fiúval aki részeg volt …
Figyelt kérdés
Folytatás : Neki egy lány mondta hogy smároljunk en józan voltam és mondtam hogy inkább ne majd ugye nagy volt tömeg és gyurodtak és oda löktek a fiuhoz majd meg történt .Alapjában véve engem nagyon nem érdekel mert ő részeg volt ez meg csak úgy jött viszont észre vettem hogy a lány videozik én ki téptem a kezéből a telefont és ott előttem ki is törölte de félek hogy mivan ha nem .Engem tényleg nem érdekel a dolog nincs barátom akit ezzel meg csaltak meg amúgy is ott láttak egy páran de nem akarom hogy tovább küldje vagy ilyeneknov. 9. 09:34
2/3 A kérdező kommentje:
Ja jól tudom ott nincs mert snapen csinálta és ott nem volt
nov. 9. 09:49
3/3 anonim válasza:
Én amit tanácsolni tudok neked az az, hogy ne aggódj emiatt. Semmi olyan nem történt, ami miatt rosszul kellene érezned magad. Mindenki kavar össze-vissza mindenkivel, csak nem verik nagy dobra. Ha mégis szembejönne veled a videó valami sápítozó álszenteskedő körítéssel, hogy "HAAAA! HAAAA! EZ TE VAGY???" - akkor vess oda annyit félvállról, hogy "Jaja, én vagyok, jó kis este volt! :)" - aztán mehet mindenki a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!