Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akkor is furry vagyok, ha én...

Akkor is furry vagyok, ha én nem tartom magam annak viszont van egy karakterem?

Figyelt kérdés

Szoval most olvastam utana kicsit bovebben, de inkabb rá kérdezek... szeretnék késziteni magamnak egy karaktert, nyilvan állatt lenne vagy valami szőrnyecske. Na de! Nem tartom magam furrynek és kifejezetten tartom tőlük magam. A fandomba se tartozok es nem jarok furrys rendezvényekre stb.

De akkor is annak számitok? Köszi éretlmes válaszokat :)

tegnap 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
A furry egy nemzetközi gyűjtőfogalom, jelentése az emberi tulajdonságokkal felruházott, idegen szóval antropomorf állatok köré épülő, internetalapú szubkultúra, illetve annak tagjai.
tegnap 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Biztos nem, sok gyereknek van kedvenc vagy kedvelt állata, ettől még nem mondanád rájuk hogy furry. Az már egy mentális torzulás, mikor valaki egy antropomorf állatnak képzeli magát és úgy is öltözik és viselkedik.
tegnap 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Igaz én furry vagyok de eggyet értek a #1 válaszával , #2 képzeld vannak olyan furry k is mint én akiknek igaz hogy van fursonájuk meg hozzá fursuitjuk de nem viselkedünk úgy mint egy állat.
tegnap 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!