Valaki le törli magát snapchaten akkor nem tudom be írni a nevét és el tünik a beszélgetés? De ha egy másik profilból jelentkezem be akkor rá tudok keresni és írtam is rá de el tünt a bijte emoji róla akkor le törölte magát végleg?
Figyelt kérdés
A saját profilomból meg ki se hozza a nevét? Ez mi lehet? Le tiltott és utánna törölte nagát vagy hogyan lehet ez?okt. 23. 10:12
2/5 A kérdező kommentje:
De egy másik profilból be írom a nevét akkor ott van de ha be akarom jelölni akkor ki dobja a jelöléset
okt. 24. 11:49
3/5 anonim válasza:
Mert másik profilból nézed. Letiltotta azt a profilodat amit ő ismer.
4/5 A kérdező kommentje:
Jaah akkor le törőlte magát és előtte tiltott engem
okt. 24. 11:58
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tiltott le de egy másik profilból meg látom hogy ott a neve de ha be jelölöm akkor nem hozza ki a bijte emoji hanem nincs ott semmi csak egy üres figura?? Ezt nem értem ha full random be jelentkezek egy másik snapchatbe akkor is ezt csinálja de nem tudom mert??
okt. 25. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!