Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol lehet venni sima csontot,...

Hol lehet venni sima csontot, hogy otthon csontból faraghassak medálokat?

Figyelt kérdés
netem.nem.találtam semmit. egy kézműves ellátónál sem találtam.

okt. 12. 03:37
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Probald meg a hentesnel
okt. 12. 05:36
 2/10 A kérdező kommentje:
...teve csont nem igazán van mo-n...de kössz!
okt. 12. 05:44
 3/10 anonim ***** válasza:
okt. 12. 07:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha teve csontot keresel, akkor ne úgy tedd fel a kérdést, hogy "sima csontot" nem találsz. Utána még te vagy felháborodva, hogy nem arra válaszolnak amit ki sem írtál.
okt. 12. 12:23
 5/10 A kérdező kommentje:
írtam h medálok faragásához. sima csont úgy értettem h faragatlanúl. én kérek bocsánatot h itt mindenki hú de okosnak tartja magát miközben alap dolgokhoz sem ért és a kérdést sem tudja elolvasni vagy felfogni!
okt. 12. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
3# vagyok, késnyélhez való panelekre mutat a link, amit küldtem. Egy ilyen panelből több medált is ki lehet hozni. A férjem népi iparművész, fa, csont és szaru megmunkálásával foglalkozik. Néha vesz kész panelt, de igyekszik maga előkészíteni az anyagot, az költséghatékonyabb. A sima csont kifejezésből szerintem sem volt egyértelmű, hogy tevecsontra gondolsz.
okt. 12. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért csak tevecsontot lehet faragni? Agancs esetleg alternatívaként?
okt. 12. 21:09
 8/10 A kérdező kommentje:
esetleg magyar beszerző nincs?
okt. 13. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Hű! Felfedeztél egy piaci rést. Legyél te az első forgalmazó Magyarországon, gazdag leszel és még farigcsálni se kell a síma csontokat érte? Viccet félretéve, tényleg érdekelne mitől különleges a tevecsont, hogy csak az jó faragásra?
okt. 14. 07:52
 10/10 A kérdező kommentje:
nem értem h mit kell támadni.
okt. 14. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!