Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen otthoni alapanyagból...

Milyen otthoni alapanyagból kapok olyan masszát, ami később megkeményedik?

Figyelt kérdés
a lisztre vagy a keményítőre gondoltam, de nem akarok feleslegesen pazarolni, ha ezek nem fognak megkeményedni később.

szept. 8. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A férjed péniszét.
szept. 8. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Sólisztgyurma :D:D:D:D
szept. 8. 17:40
 3/7 Kedves Vezető ***** válasza:
25%
A legolcsóbb megoldás: 💩
szept. 8. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Papír+tapétaragasztó, sólisztgyurma...
szept. 8. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sólisztgyurma tippet.Így belegondolva gyerekként még csináltam is, de teljesen elfelejtettem, hogy létezik ilyen is. A papír+ragasztót már próbáltam és valahogy nekem nem vált be, de azért köszönöm azt is.

A többieknek pedig marha vicces vol, igazán köszönöm.

szept. 8. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Gipsz?

Ez pont arra való.

szept. 9. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha van pár fölösleges ezresed, vehetsz, vagy rendelhetsz kreatív boltoktól is levegőn száradó gyurmát, vagy süthetőt. Előbbi gipsz-szerűre szárad, utóbbiból az alap inkább műanyagos (létezik bőrhatású verziója is).

Meg attól is függ, hogy mit szeretnél csinálni. Ha vékonyabb réteg kell (pl. dekupált falapra "keretnek"), vehetsz pasztákat, ebből millióféle verzió van, kőhatású-, struktúr-, szál-, kristály-, mázpaszták, heavy body gélek, stb... Aztán ott a dekorbeton is.

szept. 9. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!