Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ennek az esküvői táncnak...

Ennek az esküvői táncnak valaki meg tudná nekem mondani a nevét?

Figyelt kérdés

Tegnap egy lakodalomban az egyik személy elkezdett egy olyan körtáncot járni, amiben először egyet kellet jobbra lépni, majd egyet balra, majd páros lábban kettőtt ugrani előre, végül kettőt hátra.

Egy-egy ilyen kör után becsatlakozhatott a következő személy az előtte álló vállát megfogva. Volt hozzá egy különös görögös vagy szlávos zene is.

Én még életemben nem láttam ezt a táncot esküvőn, de jó buli volt, így máskor is szívesen csinálnám. Csak sajnos tegnap voltam olyan illuminált állapotban, hogy a zenészt elfelejtettem megkérdezni, mi a zene amit játszik, a srác aki táncot vezette pedig a nevét nem, csak a táncot tudta korábbról.

Na de hátha itt valaki igen. Hálás lennék.

szept. 8. 11:54
 1/4 Kedves Vezető ***** válasza:

Talán..

[link]

szept. 8. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Valami hóra-szerű lehetett.
szept. 8. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Ez a zene nagyon hasonlít arra, ami volt, csak ahhoz nem volt egyáltalán szöveg, és picit vidámabb hangzású. Vagy magasabb fekvésű.

#2 Lehet hogy annak valami modernebb változata. Annyira nem hasonlít, de a körtánc jelleg, meg a zene stílusa megvan

szept. 8. 13:20
 4/4 anonim válasza:
Pingvin tánc
szept. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!