Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány aki ismerke...

Awatpr0 kérdése:

Van itt olyan lány aki ismerkedne velem barátként, vagy nem bánná ha több is kialakulna? 29/F

Figyelt kérdés

Tudom, tudom. Rengeteg ilyen kérdés érkezett már, régebben nagy részese voltam az oldalnak. Viszont eléggé magányos vagyok és ki kell használnom a 2.kerdesemet, mit lehet tenni:D

Egy pár szó magamról, szeretem az állatokat, családcentrikus, kedves srác vagyok, van jogsim de ritkán szoktam vezetni. Imádok sportolni: úszni és kondizni. Nincsenek lány barátaim, ezért is írtam, hogy lányokkal ismerkednék elsősorban. 184cm vagyok, bár nincs nagyon önbizalmam, elvileg külsőre nem nézek ki rosszul. Nem tudom mit írhatnék még, ha szeretnél barátkozni, ismerkedni írj rám és kezdjünk el beszélgetni:)

szept. 6. 21:20
 1/2 anonim válasza:
nem
szept. 7. 00:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak úgy szólok, hogy van ismerkedés kategória!
szept. 7. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!