A You-e tubera lehet normalisan is regisztralni?
Figyelt kérdés
Nekem a google fiokkal van a regisztralas, az ami mashoz is van. De en sima regisztralast akarok. Azt se tudom, hogy hogyan csinaltam ezt a regisztralast a google fiokkal.#youe tube
aug. 28. 13:29
1/6 anonim válasza:
A Youtube a Google tulajdonában van már elég régóta, így ha van Google fiókod, akkor annak adataival ide is beléphetsz. Ha regisztrálsz, akkor is Google fiókot fog létrehozni, mert minden Google szolgáltatást egy közös fiókból érsz el (Youtube, Gmail, Photos, Drive, Search stb.).
2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel csak annyi a bajom, hogy leveleztem valakivel es latta A fotomat ami a youtube-on volt. En nem szeretnem hogy valaki lasson csak ugy adatokat rolam
aug. 28. 13:45
3/6 anonim válasza:
Akkor a Youtube csatorna beállításában töröld a fotódat:
4/6 A kérdező kommentje:
Ok. De akkor is idegesit, hogy mit lathat meg ha ezt is?!.
Plusz ha feltorik a fiokomat akkor a g-mailbe is be jutnak meg a tobbi szarsaba is. De jo...-_-
aug. 28. 14:38
5/6 anonim válasza:
A fiók feltörés miatt nem kell aggódnod, nyomd be a két léocsős azonosítást a fiókodban akkor ha az emailedhez tartozó kódot esetleg alaki kitalálna akkor sem tud belépni csak akkor ha a telefonoddal az jóváhagyod. Ami a többit illeti csak beállítás kérdése, mivel a youtube on be tudod állítani mit lássanak az idegen emberek, meg stb.
6/6 A kérdező kommentje:
ma 04:40 Rendben. Igy fogok cselekedni!. Nagyon szepen koszonom!!
aug. 29. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!