Milyen a Monopoly társasjáték?
Figyelt kérdés
Sosem játszottam vele, de sokat hallottam róla. Hányféle verziója létezik?
Maga az alapverzió ami érdekelne elsősorban.
aug. 28. 12:19
1/7 anonim válasza:
Szerintem katasztrófa.
Én a taktikai társasokat szeretem, ebben szerintem nem sok taktika van.
3/7 anonim válasza:
Itt okoskodnak róla https://www.youtube.com/watch?v=xFit3alM8bk
5/7 elistvan válasza:
Akár csak a Gazdálkodj okosan sajna elavult semmi igazi döntés nincs benne csak dobsz a kockával és lépkedsz. Lehet 30 éve menő volt de bármelyik mai modern játék lekörözi. Akár dobok lépek tipusút is tudok mondni ami mondernebb.
6/7 anonim válasza:
Inkább ajánlom a Heatet - az alap verziója elég egyszerű, mégis sokat lehet rajta kombinálni és izgalmas. Nekem meg pl. örök szerelem lett a Pandemic, ez egy kicsit összetettebb, cserébe kooperatív, tehát együtt küzdünk a játék ellen, és olyan finom egyensúlyok vannak benne, hogy csak na. A Hét csodát is sokan szeretik, Everdell, Fesztáv, Mars terraformálása, Azul, Quoridor, Hive. Millió lehetőség van. Egy barátom pl. azt nézi, hogy mit választottak a hozzáértők az év társasjátékának, és azt próbálja ki, és dönti le, hogy meg akarja-e venni.
7/7 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból menj el a Gémklub, vagy a Reflexshop valamelyik üzletébe és ott mondd el, hogy kezdőnek mit ajánlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!