Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Monopoly egyszerű társasjáték?

Monopoly egyszerű társasjáték?

Figyelt kérdés
Soha nem játszottam még vele, de felkeltette a figyelmemet és szeretnék egyet venni csak attól félek, hogy nem tudok majd rendesen játszani vele. Személyes véleményeket szeretnék, köszönöm.
2017. febr. 21. 23:57
 1/2 anonim válasza:

Viszonylag egyszerű szabályai vannak, igen :) én tavaly nyáron tanultam meg 1-2játék alatt és azóta minden héten játszunk.

A szabályokat netről néztük mert elhagytuk a papírt de így is érthető volt. Minden rá van írva a kártyákra,mit kell csinálni stb!

Viszont egy játék nálunk órákig tart (4játékos), nyúzottak leszünk a végére sokszor de izgalmas.

Jó játékot!

2017. febr. 22. 00:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszerű dob-lép játék. Abszolút szerencse alapú.

Gyerekként sokat játszottam vele, szerettem... de nagyon hosszú a játékideje, szóval arra szinte sosem volt időnk, hogy barátokkal, osztálytársakkal befejezzünk 1-1 megkezdett partit.

Ha most kellene vennem (a kisfiamnak) társast, biztosan nem ezt választanám.

2017. febr. 22. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!