Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyi esélye van?

Mennyi esélye van?

Figyelt kérdés

Barátommal lassan egy éve vagyunk együtt. Felvették egyetemre és megy majd gólyatáborba is. Viszont nekem az elmúlt egy hónapban nagyon sok volt a problémám és most tudtam eljutni arra a szintre, hogy a problémáimat megosztom vele. Nem rég volt egy veszekedésünk, ami eddig sosem volt. Megbeszéltük szerencsére, de mindkettőnknek nagyon rossz volt ez a feszültség.

A lényeg, hogy akinek van barátja/partnere, mennyire bízik meg ilyenkor a párjába? Mennyi esélye van a megcsalásnak?

Én nem azt mondom, hogy nem bízok meg benne, de tudom milyen lányok vannak a mai világba és, hogy mennyire tudják a fiúk alá adni a lovat, ezért félek leginkább.

aug. 19. 21:22
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
54%

"tudom milyen lányok vannak a mai világba és, hogy mennyire tudják a fiúk alá adni a lovat"

nem csak maiban regen is, csak ma mar fiuk is vannak "lanyok"

de amugymeg jobban hangzana "fiuk is tudjak a lanyok ala adni a lovat" ha erted mire celzok (lo=fiu)

problemad miatt veszekedtetek vagy mas miatt?

egy ev alatt nem derult ki hogy biztok egymasban?

megcsalas az magatol jon, alkalmi dolog is lehet, veled is megeshet

ez van ha megesik valamrlyikotokkel

de ha tartos megcsalas lesz vagy tartos kicsapongas (mindeg masokkal csak a megcsalas izgalma miatt) az komolyabb dolog

aug. 19. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, picit rosszul fogalmaztam meg.

Nekem sose volt még kapcsolatom, hanem csak ilyen ,,majdnem, de mégsem” szituációban voltam. Nehéz nekem elfogadni azt, hogy tényleg fontos vagyok valakinek, még ha barátom tényleg kimutatja és mondja is nekem.

Én vagyok az, aki problémázik, mert nagyon könnyen túl gondolok dolgokat. Az utóbbi egy hónapban azért reagáltam le így a dolgokat, mert észrevettem hogy nem folyamatosan, de egyszer kétszer beszélt a régi 1. exbarátnőével, akinek szintúgy van kapcsolata, de ez nem is zavart volna, nekem az nem tetszett AHOGY beszéltek egymással, mert szerintem érdekes olyat írni, hogy ,, jaj de hamar eltelt az idő, pedig mintha most lettünk volna együtt”. Igaz, hogy a csaj írta, ezt már megbeszéltük és kitörölte, mert mondta, hogy neki nem ér ennyit ez, hogy engem ez zavarjon.

aug. 19. 22:24
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 nem lat ra mas kozos helyzetetekre, o fejebe meg megkevesbe

leirasod jelenthet a semmitol a valamiig barmit (marmint volt baratnoje csak ugy elgondolkodott dolgokon de nem mert akar is valamit, mig baratod csak meghalgatta (elolvasta), de ez az amit nem lehet tudni hogy mas van e mogotte ezert "tul aggodsz" te is

szerintem kicsi az eselye

en mar leirtam, alkalmi rosszul esne persze, de ha tartosan csalna vegul tehat elhagyna, vagy kicsapongo lenne az sokkal rosszabbul

alkalmin tul kell vergodnotok ha megesne, lehet az kell ahoz hogy szorosabban osszekapcsolodjatok lelkileg testileg

vagy pedig hogy kideruljon nem lehet kozos jovotok tovabb

a szerelem, szeretet sokmindenre kepes

megbocsatasra, onmegtartoztatasra is

aug. 19. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Valamilyen részben igazad van, de hogy ha igazán szereti az ember a másikat, meg se kéne forduljon a fejében az, hogy megcsalja, nem? Legalábbis magamból kiindulva, mert én mióta ismerem, azóta semmelyik srác se tudna engem elcsábítani, mert valahogy úgy látom, hogy nála sosem találnék jobbat. Na nem baj, ha esetleg történik valami, ahogy szokták mondani: ,,annyival kevesebb problémám lesz”.

Köszönöm szépen a választ!:)

aug. 19. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!