Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni hosszúhétvé...

Mit lehet csinálni hosszúhétvégén?

Figyelt kérdés

Sok mindenhez lenne kedvem, de a körülmények miatt nem lehetséges.

Például túrázni, kirándulni, járni a Balaton felvidéket, de ez ki van zárva, ugyanis rohadt meleg van.

Bicikliznék egyet, de annál is ugyanez a probléma áll fenn.

Moziba is mennék, ha nem volnának rengetegen és lenne akár csak egy film, ami érdekelne. (Ráadásul a városunkban mozi sincs.)

Strandolnék, de csak a kutyámmal, mert én nem élvezem a fürdést, de ha a kutyám velünk lenne, sokkal izgalmasabb volna. A legközelebbi kutyás strand 100 km.

Van udvarunk, lehetne ping - pongozni, dartsozni, labdázni, de ilyen hőségben semmit sem lehet csinálni.

Gyakorlatilag május óta be vagyok “zárva.” Kivétel az a pár nap / 1-2 hét amikor jobb volt az idő.

Gyermekkorom óta borzasztóan viselem a meleget, 21 - 22 fok felett már halálomon vagyok.

Benti program egyszerűen nincs, filmezni nem nagyon szeretek, főleg hogy a legtöbbet 20 perc után megunom, hiperaktív vagyok és figyelemzavaros. Társasjáték, sakk volna még, játszottam is a családdal, de jelenleg olyan napjaim vannak, hogy semmire sem tudok figyelni. Hirtelen azon kaptam magamat sakkozás közben, hogy eltűntek a bábuk. Akaratlanul is leüttettem mindet. Amúgy nem sakkozom rosszul jobb napjaimon. De ezek most nem azok. Szerintem ez a meleg, ez a bezártság tesz tönkre. Alig várom a szeptember végét, amikor tényleg jó idő lesz.

De addig is: mit tudnék csinálni ma, holnap és azután? Párommal gondolkodtunk programokon, de nem jut eszünkbe semmi jó.

aug. 18. 14:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Voltam már, sőt mitöbb 7 évig jártam. Vagyis anyámék vittek még kiskoromban. Nem volt haszna. Amúgy ahogy lehűlt a levegő így nyárhoz képest, jó volt a tegnapi nap.

Elmentünk sétálni az erdőbe. Ha mindig ilyen kellemes volna a nyár, nem volna semmi bajom.

aug. 20. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!