Mit lehet csinálni hosszúhétvégén?
Sok mindenhez lenne kedvem, de a körülmények miatt nem lehetséges.
Például túrázni, kirándulni, járni a Balaton felvidéket, de ez ki van zárva, ugyanis rohadt meleg van.
Bicikliznék egyet, de annál is ugyanez a probléma áll fenn.
Moziba is mennék, ha nem volnának rengetegen és lenne akár csak egy film, ami érdekelne. (Ráadásul a városunkban mozi sincs.)
Strandolnék, de csak a kutyámmal, mert én nem élvezem a fürdést, de ha a kutyám velünk lenne, sokkal izgalmasabb volna. A legközelebbi kutyás strand 100 km.
Van udvarunk, lehetne ping - pongozni, dartsozni, labdázni, de ilyen hőségben semmit sem lehet csinálni.
Gyakorlatilag május óta be vagyok “zárva.” Kivétel az a pár nap / 1-2 hét amikor jobb volt az idő.
Gyermekkorom óta borzasztóan viselem a meleget, 21 - 22 fok felett már halálomon vagyok.
Benti program egyszerűen nincs, filmezni nem nagyon szeretek, főleg hogy a legtöbbet 20 perc után megunom, hiperaktív vagyok és figyelemzavaros. Társasjáték, sakk volna még, játszottam is a családdal, de jelenleg olyan napjaim vannak, hogy semmire sem tudok figyelni. Hirtelen azon kaptam magamat sakkozás közben, hogy eltűntek a bábuk. Akaratlanul is leüttettem mindet. Amúgy nem sakkozom rosszul jobb napjaimon. De ezek most nem azok. Szerintem ez a meleg, ez a bezártság tesz tönkre. Alig várom a szeptember végét, amikor tényleg jó idő lesz.
De addig is: mit tudnék csinálni ma, holnap és azután? Párommal gondolkodtunk programokon, de nem jut eszünkbe semmi jó.
Vegyél egy lábáztatós medencét, tegyél bele hideg vizet, és tedd bele a kutyát. Imádni fogja.
Hogy a nap ne süssön direkt rá, tegyél fel egy dunnyha huzatot napvitorlának.
Vegyél egy nagy csokor mentát, és csinálj házi mojitót. Hívd át a családot, haverokat, grillezzetek.
Próbálj ki valami új hobbit?
Első kettő válaszoló az alapvető lételem dolgokat sorolta, mint a szex, alvás. Ennyi erőből levegő, napfény, víz is lehetne. Nem ez volt a kérdés.
3# Van medencénk is, de nem szeretek vizes lenni, a kutyám pedig a büdös vízbe hajlandó belemenni. Na meg hangulatosabb vízpart mellett lenni.
Mojito nem jó, mindenki berúgna. Grillezni sem jó ilyen hőségben, hidd el, próbáltuk már idén nyáron IS 4x. Nem lehet megmaradni kinn. Vagy Te igen?
Elnézést, ha nem vagyok eléggé érthető, leittam magamat azóta.
Most azon vagyok, hogy kimenjünk egy koncertre, ami senkit sem érdekel, de legalább elmondhatjuk, hogy voltunk valahol. Persze nem elmondani akarjuk bárkinek is, hanem jelen pillanatban magunkkal elhitetni, hogy jó lesz. Majd később beszámolok róla.
Sajna az sincs, hatos.
Na, elmentünk. Röviden, tömören sz.r volt. Sok az ember, drága minden, nincs szórakozási lehetőség, hanem csak a megfejés.
Izzadtan, büdösen hazajöttünk és rosszabb a hangulatunk, mint eddig volt. Erről szólna a hosszúhétvége? Tényleg ennyire jó?
Annyi bajod van...Semmi sem jó.
Akkor videojátékozz a hűvös szobában oszt jó van.
Akar a fene játszani.
Nem volna semmi bajom, ha nem lenne ilyen hőség meg ennyi ember a világon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!