Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Életemben először fogok...

Életemben először fogok szórakozóhelyre menni, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Barátnőm elhívott engem egy szórakozóhelyre, ahová szerdán megyünk. Mire számítsak? Mit vegyek fel? 18 alatt könnyen kiadják az alkoholt? Tudnátok mesélni az ilyen helyekről? Még nem döntöttük el, hogy hova megyünk, de ő gyakran jár bulizni, szóval rábízom a döntést.

2024. aug. 18. 00:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem azért megyünk, hogy beba..., csak érdekelt hogy működnek a dolgok. Nagyon köszi a válaszokat
2024. aug. 18. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Azért nem értem a kérdést, mert olyan emberrel mész, aki gyakran jár. Ő nem tudja elmondani mire számíts? Vagy nem beszélgettek?
2024. aug. 18. 14:54
 13/14 anonim válasza:
100%
#12 mindenki maskepp allitja be a bulizast. valakinek arra valo hogy osszeszedjen valakit, valakinek arra hogy haverokkal beb.sszon, valaki unatkozik a heringpartiban.
2024. aug. 18. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
12: Ugyanezt akartam írni. Sajnos ez egy olyan kérdés, amiben a GYK-s ismeretlenek kevésbé tudnak segíteni, hiszen gőzünk sincs, milyen helyek jöhetnek szóba, márpedig olyanokat kérdezel, amik erősen függnek a konkrét helytől.
2024. aug. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!